Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής


Η κοινή μας ανάγκη να κάνουμε αισθητή την πλήρη αντίθεσή μας σε όσα συμβαίνουν και κυρίως σε όσα πρόκειται να συμβούν στον τόπο μας, οδήγησε στην δημιουργία του «Σπάρτακου».
Μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές οδηγηθήκαμε σ΄ αυτό το τρομερό αδιέξοδο. Ως πολίτες νιώθουμε παγιδευμένοι από την ανεπάρκεια του πολιτικού συστήματος και την μέχρι σήμερα λαϊκή ανοχή. Όμως ώς εδώ! Καλούμε τους πολίτες, με αφετηρία την πάγκοινη αγανάκτηση, να συναντηθούμε στην πρόταση που καταθέτουμε.
Είναι μια μοναδική ευκαιρία να μετρηθεί η αντίθεση της κοινωνίας στο σύστημα της συναλλαγής, της ιδιοτέλειας, της λογικής των «δικών μας παιδιών» κάθε φορά που αλλάζει χέρια ο δήμος.
Τα διαπιστευτήριά μας είναι οι προσωπικές μας διαδρομές, γνωστές λίγο πολύ στη μικρή μας κοινωνία. Το μέγεθος της συμμετοχής των Κομοτηναίων στον «Σπάρτακο» θα καθορίσει και το μέλλον της πορείας μας, η δε επιτυχία του εγχειρήματος θα είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα και για άλλες περιοχές της πατρίδας μας.
Ποια είναι η προσωπική μας φιλοδοξία; Η ανανέωση και αναβάθμιση της δημοκρατίας μας. Η είσοδος πολιτών στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς τα φίλτρα των ξοφλημένων κομμάτων θα είναι ένα σημαντικό βήμα – γι’ αυτό και συμφωνήθηκε η εκ περιτροπής συμμετοχή των υποψηφίων που θα πρωτεύσουν. Ζητάμε από τους συμπολίτες μας όχι την ψήφο τους αλλά την συμμετοχή τους. Έχουμε όλοι μια τελευταία, ίσως, ευκαιρία έκφρασης αμεσοδημοκρατικής και αυτοδιοικητικής, ας μην τη μετατρέψουμε σε κομματική κοκκορομαχία!
Κομοτηνή, 14-9-2010
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΔεν υπάρχουν σχόλια: