Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

O κόσμος γύρισε την πλάτη στα συνδικάτα . . .

Τα συνδικάτα έχουν “σκάσει” κυριολεκτικά και μεταφορικά, γιατί βλέπουν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τον κόσμο.

Οι πολίτες έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό ότι τίποτα δεν τους εκφράζει.
Ούτε πολιτικές διαδηλώσεις ούτε και τα συνδικάτα.
Απόδειξη οι “Αγανακτισμένοι” του Συντάγματος που χωρίς καμία οργάνωση από κόμματα, παρατάξεις και ομοσπονδίες παραμένουν ακλόνητοι, ενισχύοντας συνεχώς τις δυνάμεις τους.
Επιπλέον, η σημερινή διαδήλωση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και των ομοσπονδιών των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ στην Ομόνοι, απαξιώθηκε από τον κόσμο.
Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ Στάθης Ανέστης και εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών καταφέρθηκαν κατά της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων και των περικοπών μισθών και συντάξεων, υποστηρίζοντας ότι χτυπούν το σύνολο της κοινωνίας και τόνισαν ότι θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Ιδιαίτερα αιχμηρός στο θέμα της νέας δανειακής συμφωνίας με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ ήταν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, που είπε χαρακτηριστικά ότι «στο μάθημα της υποταγής θα μείνουμε μετεξεταστέοι».
Στη συνέχεια, τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων και περίπου 1.000 διαδηλωτές πραγματοποίησαν μέσω της Σταδίου πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.
Τα συνδικάτα έχουν αποφασίσει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με 24ωρη πανελλαδική απεργία, την ερχόμενη Πέμπτη, για τους εργαζομένους των ΔΕΚΟ και των υπό εκποίηση επιχειρήσεων και οργανισμών του Δημοσίου, στην οποία αποφάσισε συμμετοχή και η ΟΤΟΕ και νέα 24ωρη γενική απεργία στις 15 Ιουνίου.
Σε κινητοποιήσεις προχωρούν τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και οι εργαζόμενοι στο μετρό.
Τα συνδικάτα έχουν “σκάσει” κυριολεκτικά και μεταφορικά, γιατί βλέπουν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τον κόσμο. Δεν μπορούν να τον μαζέψουν κάτω από τη δική τους σκεπή όπως έκαναν όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κάθε μέρα διαδηλώνουν χιλιάδες κόσμου, που θα ονειρεύονταν να έχουν και αυτοί σε κάθε τους διαδήλωση.
Οι καιροί γυρνάνε και οι πουλημένοι ..ξεπουλιούνται!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: