Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Σχέδιο ΗΠΑ – Γαλλίας για τον έλεγχο του διαδικτύου


Πηγή από: Sorcha Faal /μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Οι αρχικές πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Κρεμλίνο σήμερα για την σύνοδο κορυφής των G-8 που θα διεξαχθεί στο Παρίσι, αναφέρουν ότι ένας οργισμένος Πρόεδρος Μεντβέντεφ κατηγόρησε τόσο τον Αμερικάνο πρόεδρο Ομπάμα όσο και τον Γάλλο πρόεδρο Σαρκοζί ότι είναι «εντελώς τρελοί» που προσπαθούν να μονοπωλήσουν την ατζέντα με το σχέδιό τους για τον «έλεγχο του Διαδικτύου», ενώ η Δύση βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, τα τρόφιμα γρήγορα εξαντλούνται στον κόσμο και οι επαναστάσεις στον αραβικό κόσμο απειλούν όλους με παγκόσμιο πόλεμο.
Η μόνη αμερικάνικη mainstream μιντιακή πηγή που ανέφερε την τραγική αυτή κατάσταση είναι το Christian Science Monitor, που σε άρθρο του με τίτλο "Καθώς ο κόσμος καίγεται, οι ηγέτες του G * ….το βιολί τους με το Internet. Σοβαρά;" επισημαίνει περαιτέρω: «ο Σαρκοζί, ο Ομπάμα, και οι άλλοι ηγέτες στη G8 θα πρέπει να αξιολογήσουν τις πολιτικές που τους έφεραν στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Δυστυχώς, η προσοχή τους θα είναι αλλού: στον έλεγχο του Διαδικτύου".
Η έκκληση του Σαρκοζί για τον έλεγχο του Internet βασίζεται σε ό, τι ισχυρίζεται ότι αποτελεί "ηθική επιταγή" για «την διόρθωση των υπερβολών και των καταχρήσεων που προκύπτουν από την πλήρη απουσία κανόνων» έχει βρει σύμφωνο τον Ομπάμα, ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο νόμο των ΗΠΑ με το όνομα PROTECT IP (αφού ψηφιστεί από το Κογκρέσο) που θα επιτρέπει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να αναγκάζει τις μηχανές αναζήτησης, browsers και παρόχους υπηρεσιών να εμποδίζουν την πρόσβαση των χρηστών σε ιστοσελίδες, και να ‘σκουπίζουν’ το αμερικανικό Διαδίκτυο από κάθε ίχνος της ύπαρξής τους.
Τόσο εξοργισμένος ήταν ο CEO της Google, Eric Schmidt, σχετικά με αυτό το νέο νόμο του Ομπάμα να λογοκρίνει το Διαδίκτυο στην Αμερική, που ορκίστηκε να τον αψηφήσει : "Εάν υπάρχει ένας νόμος που απαιτεί το σύστημα των Domain Name System (DNS) να κάνει το Χ και έχει περάσει και από τα δύο σώματα του Κογκρέσου και έχει υπογραφεί από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και διαφωνούμε με αυτό, τότε θα συνεχίσουμε να το πολεμάμε. Εάν είναι μια έκκληση, η απάντηση είναι δεν θα το κάνουμε, αν είναι μια συζήτηση δεν θα το κάνουμε".
Η Susan Pointer, διευθύντρια της Google στην Ευρώπη για τις δημόσιες σχέσεις, συγκρούστηκε περαιτέρω με το σχέδιο του Ομπάμα και του Σαρκοζί για τον έλεγχο του Διαδικτύου, δηλώνοντας, «η πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν είναι απλά μια άποψη της Google, αλλά ένα πραγματικό ανθρώπινο δικαίωμα."
Τα ανθρώπινα δικαιώματα, δυστυχώς, φαίνεται να είναι ανύπαρκτα για το καθεστώς Ομπάμα η κυβέρνηση του οποίου έχει κατηγορηθεί ότι είναι πιο μυστικοπαθής από του Μπους, και ο οποίος (Ομπάμα) μόλις υπέγραψε την παράταση του επίφοβου τρομονόμου ‘Patriot Act’, για τον οποίον ο κορυφαίος γερουσιαστής των ΗΠΑ Ron Wyden (D-Όρεγκον) προειδοποίησε ότι «χρησιμοποιείται στα μυστικά» εναντίον του αμερικάνικου λαού χωρίς ούτε τη γνώση του ούτε την έγκρισή του.
Σε ένα ακόμα πιο συγκλονιστικό παράδειγμα για το πώς το καθεστώς Ομπάμα έχει καταπατήσει τα δικαιώματα των κάποτε ελεύθερων ανθρώπων, οι δικηγόροι του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανέφεραν σε ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο τον περασμένο Μάρτιο ότι (η κυβέρνηση των ΗΠΑ) είχε το δικαίωμα να βρίσκεται στο Δικαστήριο, και παραθέτουμε από την πραγματική απόφαση του Δικαστηρίου [Jesse Trentadue ΚΑΤΑ United States Central Intelligence Agency, et. Al; Case No. 2:08-CV-0788] [PDF link ΕΔΩ]:
«Το δικαστήριο βρήκε την κυβέρνηση να έχει πει ψέματα και να έχει παράσχει εσφαλμένα και παραπλανητικά στοιχεία στο δικαστήριο μέσω υπεύθυνων δηλώσεων. Όταν η απάτη αποκαλύφθηκε η κυβέρνηση υποστήριξε ότι είχε την εξουσία να παραπλανήσει το δικαστήριο και ζήτησε μια ευκαιρία να ενημερώσει για το θέμα».
Για το επερχόμενο καθεστώς λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, ο αμερικανικός λαός μπορεί να πάρει μία γεύση από την αυτό που κατέστη εμφανές την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Ομπάμα αθέτησε τον προεδρικό του όρκο ότι θα υπερασπίζεται το Σύνταγμα των ΗΠΑ, παραλείποντας να συμμορφωθεί με το νόμο ‘War Powers Act’ του 1973 για την ενημέρωση του Κογκρέσο των ΗΠΑ για το νέο του πόλεμο στη Λιβύη. [Σημείωση: Ο νόμος ‘War Powers Resolution’ του 1973 είναι ένας ομοσπονδιακός νόμος που προορίζεται να ελέγξει την εξουσία του Προέδρου για τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια ένοπλη σύγκρουση χωρίς τη συγκατάθεση του Κογκρέσου].
Εάν υπάρχουν αντιπολεμικές διαδηλώσεις (ή κάθε είδους διαμαρτυρίες για εκείνο το θέμα), στις Ηνωμένες Πολιτείες ή το Ηνωμένο Βασίλειο οι πολίτες τους δεν θα επιτρέπεται να ξέρουν γι 'αυτό, και όπως μπορούμε να διαβάσουμε από το ανατριχιαστικό άρθρο με τίτλο "Η Κυβέρνηση διατάζει το YouTube να λογοκρίνει βίντεο διαμαρτυρίας από την ιστοσελίδα Infowars.Com η οποία, εν μέρει, λέει:
"Σε ένα τρομακτικό παράδειγμα για το πώς το κράτος συσφίγγει τον επεμβατικό του κλοιό γύρω από το ελεύθερο διαδίκτυο, προκύπτει από το ότι το You Tube έχει συμμορφωθεί με χιλιάδες αιτήσεις από τις κυβερνήσεις για να λογοκρίνει και να αφαιρεί τα βίντεο που δείχνουν διαμαρτυρίες και άλλα παραδείγματα με πολίτες που απλά διεκδικούν τα δικαιώματά τους, καθώς και διαγράφει, επίσης, τους όρους αναζήτησης ύστερα από εντολή της κυβέρνησης. "
Και σε ό, τι μπορεί μόνο να περιγραφεί ως ένα από τις πιο εκπληκτικές ιστορικές ειρωνείες αυτών των δυτικών δυνάμεων που επιδιώκουν να λογοκρίνουν τους πολίτες τους από το δικαίωμα τους για αληθείς πληροφορίες, η Ρωσία, αφού κυβερνήθηκε κάτω ​​από την κομμουνιστική τυραννία, και η Γερμανία, αφού κυβερνήθηκα από την ναζιστική τυραννία, και οι δύο απέρριψαν την αμερικανογαλλική έκκληση για έλεγχο του Διαδικτύου έχοντας μάθει το μάθημά τους και υποσχόμενοι να μην το περιορίσουν με οποιονδήποτε τρόπο.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: