Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Το προσχεδιασμένο μέλλον από την "ελίτ"...

Συνεχίζοντας πάνω στο θέμα που αναδείχτηκε όσων αφορά τη μεγάλη σημασία του φετινού καλοκαιριού και τις μεγάλες αναταραχές που περιμένουν την Ευρώπη, θα αναφέρω μια σειρά από σημεία που περιλαμβάνονται και στο βίντεο της προηγούμενης ανάρτησης (Ετοιμάζουν νέο "τελετουργικό" αλά 9/11 στο Βερολίνο?!!!? - Είναι το μέλλον προσχεδιασμένο από την ΝΤ? - Ετοιμάζουν ΦΕΟΥΔΟ-ΕΕ? Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/#ixzz1OJLl4A49) όμως πριν από όλα θα ήθελα να επισημάνω πως το βασικότερο όπλο αντίστασης μας είναι η συνεχής εστίαση μας στο αντίπαλο δέος: την εντός και γύρω μας Ειρήνη, την Αρμονία και την αγάπη, όπως και την συνεχή προσπάθεια να φέρουμε στην πράξη και στη γύρω μας πραγματικότητα ένα κόσμο αρμονικό όπου επικρατούν ανώτερες αξίες και ιδανικά

Κάποιοι σχεδίασαν με πολλές λεπτομέρειες εδώ και χρόνια ένα μέλλον σκλάβων για τους ανθρώπους της Γης και ομολογουμένως είχαν παρασύρει πολλούς από εμάς στο "κυνήγι" άχρηστων "αγαθών"... Τώρα είναι που πρέπει πολύ συνειδητά να επιστρατεύσουμε τη θέληση μας και να ξεπεράσουμε τα σκληρά γεγονότα που μας περιμένουν...


Ας δούμε όμως τα σημεία που υπογραμμίζει η φίλη AnjaTebe...


"Αγαπητοί φίλοι,
η ακρίβεια με την οποία σκηνοθετήθηκαν τα παγκόσμια γεγονότα είναι ταυτόχρονα εκφοβιστικά αλλά και θαυμαστή! Στο ακόλουθο κείμενο έχω υπογραμμίσει -με έντονα γράμματα- τους όρους τους οποίους και εσείς με τη σειρά σας μπορείτε να αναζητήσετε (π.χ. στη google) ώστε να μάθετε ακόμη περισσότερα σχετικά.
Σε κάθε περίπτωση είναι καλά να δούμε όλοι μας το βίντεο  „mega-ritual-2011“! (στο λινκ της προηγούμενης ανάρτησης)
Οι ανόητοι στα σχεδιασμένα γεγονότα είναι εκείνοι, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για τίποτε και σκέφτονται πως οι λαοί αυτού του κόσμου έχουν δικαίωμα στη ζωή...  
2011 το έτος των μεγάλων ευκαιριών!!! 

Παρακαλώ προσέξτε τα σημάδια!

Κάπου, κάποιος το έχει ξαναπεί αυτό- έτσι δεν είναι?
Αντισταθείτε στις απαρχές – και γι΄αυτό μας έχουν προειδοποιήσει!!!
Αυτές οι λέξεις δεν πρέπει να μείνουν όμως κενές λέξεις! 

Το σχεδιασμένο μέλλον είναι αναγνωρίσημο.

Μας το δείχνουν πάντοτε προκαταβολικά, σε κινηματογραφικές ταινίες, αφίσες και εφημερίδες, όμως πάντοτε στη γλώσσα των μυστικών λεσχών. 

Ο εγγυητής (πολίτης) το προσωπικό [Der Bürge (r) das Personal]

Ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας έχει ήδη μετατραπεί σε σκλάβους, σε υπαλλήλους εταιριών. Πόλεις και χώρες δεν είναι πλέον κυρίαρχες, αλλά ιδιωτικές Εταιρίες Περιορισμένης Ευθύνης.  Με τους υπαλλήλους των ΕΠΕ μπορεί κανείς να κάνει ότι θέλει, αυτοί δεν έχουν δικαιώματα- μόνο υποχρεώσεις!  
Τα μέλη κρυφών κοινωνιών (λεσχών) κατανοούν τη μυστική γλώσσα τους, ο "εγγυητής-πολίτης" όμως όχι, ακόμη-ακόμη και επειδή δεν ενδιαφέρεται καθόλου ή ελάχιστα γι' αυτό και πιστεύει απλά όσα του δείχνει η TV ή τα ΜΜΕ. Εκτός αυτού ο κάθε "εγγυητής-πολίτης" έχει παραχωρήσει τη δύναμη του, με την οποία γίνεται εμπόριο για να σχεδιάζονται και να πληρώνονται τέτοια κινηματογραφικά έργα και γεγονότα,  που μετά μας τα δείχνουν για να βλέπουμε τι σχεδιάζουν με το ανόητο ζώο (άνθρωπο).  

Η γλώσσα των μυστικών κοινωνιών (λεσχών)

Στο μεταξύ έχει γίνει πλέον γνωστή σε όλο τον κόσμο η γλώσσα των μυστικών λεσχών, όμως κανείς δεν την προσέχει ή δεν εξάγει συμπεράσματα από τις "ανακοινώσεις" τους.
Έχουμε εδώ και τώρα πολλές ευκαιρίες να δράσουμε.
Μπορούμε να αναγνωρίσουμε τι έχει σχεδιαστεί. 

Ο αριθμός 11 
9/11 – 11/3/2011/ Ιαπωνία– 9.11.1989/ Πτώση του τείχους στο Βερολίνο – σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμη γεγονότα με 11…

(20.)11.2011 είναι η σφραγίδα κατά την άφιξη στο Βερολίνο- το εικοσάρι θα μπορούσε να είναι και 24άρι, δεν είναι σαφές. Ο Νοέμβρης 2011 (11:11) iσίγουρα χρίζει μεγαλύτερης και ειδικής προσοχής.  
Ο αριθμός 11 σημαίνει I και I = η διπολικότητα, όλα είναι διπλά – όλα έχουν μία καλή και μία κακή πλευρά… Είναι ο καθρέφτης μέσα στον οποίο αναγνωρίζει κανείς τον εαυτό του! 

Πάντα εξαρτάται από το ποιά ποιότητα υποστηρίζεται - το 11 είναι ο ανώτερος πλευματικός αριθμός και εμπεριέχει τις ανώτερες διδασκαλίες!!!!

Με το 11 έχουμε και όλες τις ευκαιρίες, εάν γνωρίζουμε πως να τις χρησιμοποιήσουμε!
Η αλήθεια και το ψέμα έρχονται ταυτόχρονα – όλα είναι διπλά όπως είπαμε!!! 

Η θηλυκή Δύναμη

Δεν υπάρχει δύναμη πάνω στη Γη που να έχει καταπιεστεί και κακοποιηθεί περισσότερο από τη θηλυκή. - Προσοχή, δεν εννοείται μόνο η γυναίκα με αυτό, αλλά και η θηλυκή πλευρά του άντρα, γι΄αυτό δεν υπάρχουν εξάλλου και σωστοί άντρες πλέον. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως ερευνήστε και ελέγξτε το...Ι– I
Η θηλυκή δύναμη είναι αυτή που χαρίζει ζωή και αυτή που τη διατηρεί! 

26.6.2011 – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικείου Ποδοσφαίρου στο Βερολίνο - Έναρξη πρώτου παιχνιδιού στις 6μμ

Όπως φαίνεται στο φιλμάκι το χτύπημα αναμένεται να γίνει εκείνη τη μέρα...
Το Film Mega Ritual 2011 – δείχνει ένα γεγονός που μοιάζει να έχει νόημα και τα σημάδια είναι ξεκάθαρα.
Πρόκειται για τις γυναίκες (για τη θηλυκή δύναμη) - σκαφτείτε και τον μουσουλμάνο (ισλαμιστή) Barack Hussein Obama, ο οποίος με αντίστροφη ομιλία ( „revers speech“) θέλει να μαστιγώσει τις γυναίκες.  "Woman don´t add, it´s God´s name - (Thank you Satan [crowd]) - Thank you Satan - marker will lash you, ("Οι γυναίκες δε μετράνε, είναι το όνομα του Θεού" (=Ευχαριστώ Satan [το πλήθος] - Ευχαριστώ Satan - Ο φύλακας θα τις μαστιγώσει.) 

Ο Πύργος = Η καταστροφή

Αυτό που επίσης μπορώ να αναγνωρίσω αλλά δεν αναφέρθηκε…
Τα σύμβολα στο Ταξί(βλέπε την ταινία): 224 Πύργος 422 = επίσης 8+8 = 16 = ο Πύργος σημαίνει καταστροφή! 16=7 η βαριά/δύσκολη εμπειρία ή η νίκη!

112 ο τηλεφωνικός αριθμός κλήσης επείγουσας ανάγκης

Στο φίλμ ‚“Super Mario Bros. 1993 (22)“ – βλέπουμε την καταστροφή των Δίδυμων Πύργων και αναγνωρίζουμε ξεκάθαρα πως οι πύργοι "λιώνουν" προς τα κάτω - άρα ήδη τότε γνώριζαν για το "νανοθερμίτη" ( Nanothermit) που στην πραγματικότητα ήταν αυτός που έλιωσε το ατσάλι.   

26.6.2011 - Στους Simsons δεν δείχνουν μόνον το Στάδιο, που μοιάζει καταπληκτικά με αυτό του Βερολίνου, αλλά μιλούν επίσης για "θανατηφόρο πλουτώνιο". Θανατηφόρο πλουτώνιο είναι το πλουτώνιο που έχει δεχτεί μετατροπή! 
Τι σημαίνει αυτό… ας σκεφτούμε λίγο… τι άλλο υπάρχει να δούμε στο φίλμ – Επιθέσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις…. 
Πως θα ήταν εάν το Βερολίνο αποτελέσει απλώς την έναρξη για την καταστροφή όλων των μεγαλουπόλεων με όπλα ουρανίου? Αυτές είναι "βρώμικες" ατομικές βόμβες με "απεμπλουτισμένο ουράνιο".... τέτοιες χρησιμοποιήθηκαν για παράδειγμα στο Κόσσοβο και στο Ιράκ - δείτε σχετικά βίντεο- οι εικόνες είναι φρικιαστικές, -μετά τη χρήση τους δεν έρχεται πλέον  κανένα παιδί  ικανό για ζωή στον κόσμο!  

Θανατηφόρο πλουτώνιο =  βλήματα ουρανίου

Το πλουτώνιο είναι στην πραγματικότητα ένα ιερό υλικό, αλλά το χρησιμοποιεί με πολύ άσχημο τρόπο η πυρηνική βιομηχανία - το πλουτώνιο σχηματίζει την αύρα της Γης - όταν το κακομεταχειρίζονται δημιουργούνται τρύοες στην "αύρα" της Γης.

Ο οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με τη θεραπεία και την Ενέργεια γνωρίζει πως οι τρύπες στην αύρα σημαίνουν ασθένεια και μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και στο θάνατο - εννοείται ΚΑΙ στον άνθρωπο ισχύει το ίδιο. 
Για δεκαετίες δεν θα γεννιούνται ικανά για ζωή παιδιά στις περιοχές όπου έχουν πέσει βόμβες ουρανίου, καθώς το υλικό αυτό προκαλεί επίσης στείρωση.  

Οι ταφόπλακες της Γεωργίας („georgia stones“ ) Νέα Παγκόσμια Τάξη- (ΝΠΤ)

Θυμηθείτε τους στόχους της ΝΠΤ -  Μείωση της ανθρωπότητας σε 500 εκατομμύρια– αυτή τη στιγμή είμαστε 7 δισεκατομμύρια!
Αυτή η πρόθεση είναι δημόσια και γραμμένη σε όλες τις γλώσσες πάνω στις πέτρινες πλάκες της Γεωργίας -  „georgia stones“ – δείτε σχετικά βίντεο – Στις 22.3.1980 έβαλαν το θεμέλιο λίθο αυτών – 22 είναι ο αριθμός της επίγειας δύναμης-εξουσίας. 

Τρομοκρατία

Όπως είναι φυσικό κάθε μεγάλο καταστροφικό γεγονός θα μας του πουλάνε ως "τρομοκρατική ενέργεια". Αυτή τη φορά θα είναι μια εκδικητική ενέργεια των Ταλιμπάν, καθώς επέτρεψαν και επίσημα μόλις πρόσφατα το "θάνατο" του Osama bin Laden, συγνώμη όπως είπαν πριν από λίγες μέρες τον έστειλαν στον άλλο κόσμο με πυροβολισμό στο κεφάλι.  
Μια χαρά το σκαρφίστηκαν! 
Ακόμη και ένας εδώ και πολλά χρόνια νεκρός τυγχάνει κακομεταχείρισης για να προαχθούν τα σύγχρονα σχέδια τους.  Ο Οbama είναι νεκρός εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχουν αμέτρητα στοιχεία περί αυτού, λυπάμαι που δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με αυτό, έχουν δοθεί ήδη πολλές σχετικές πληροφορίες! 
Αλλά βέβαια, κάποια στιγμή έπρεπε και για τα ΜΜΕ να πεθάνει ο Obama, αφού επικοινωνιακά διατηρήθηκε τεχνητά στη ζωή μέχρι πριν από μερικές ημέρες. Ένας τέτοιος εκπαιδευμένος από τη CIA „τρομοκράτης“ είναι πραγματικά για πολύ καιρό χρήσιμος στα ΜΜΕ - δεν είναι έτσι? ,-)) 
Ποιά χρονική στιγμή θα ήταν λοιπόν η καταλληλότερη επιλογή για ένα τεχνητό "θάνατο-τρομοκράτη" από εκείνη η οποία ανακοινώνει ταυτόχρονα και μια ενέργεια αντίποινας των τρομοκρατών!
Προσοχή -το 2011 είναι περισσότερο από κατάλληλο! 
Και τώρα ξεκάθαρα, όταν στις 26.6.2011 μπει το Στάδιο του Βερολίνου στο στόχαστρο, τότε οι δράστες δεν θα είναι "οποιοιδήποτε" ισλαμιστές τρομοκράτες, αλλά αυτοί οι οποίοι ακολουθούν επακριβώς το Σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!!!!

Παρακαλώ δείτε αυτό το φιλμ προσεκτικά -σίγουρα εκεί μέσα υπάρχουν ακόμη περισσότερα  να ανακαλύψετε! 

Ειλικρινά δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω όλα όσα αποκαλύπτει, όμως τα περισσότερα ναι!  

Το μηδέν εμφανίζεται εξαιρετικά συχνά- Το μηδέν, ο κύκλος αντιστοιχεί στο Θεό - στο Όλον αλλά και στο σχήμα του σταδίου.  

6 κορίτσια με την "Μουσλίμα"!

Στις 26.6.δεν έχουμε πανσέληνο – χμμμμ – άρα δεν αφορά αυτό!

Ωστόσο στην ημερομηνία 26.6.2011 βρίσκονται τρία εξάρια = 6 6 (20112) 6 = 666 - χμμμ 

Αυτό είναι το Σχέδιο, δεν πέτυχαν τα πάντα με ακρίβεια όμως!!!!:

http://alekto.jimdo.com/der-plan/ Ποιό είναι το Σχέδιο? Πως θα φαίνεται η ΝΠΤ?

Εδώ μια ματιά στα 'ορόσημα'. Αναγνωρίζεται καθαρά πως θέλουν να πετύχουν μια ομοιογένεια στον κόσμο. Αυτό έχει σyμβεί ως ένα σημείο ήδη με την ΕΕ λαο την Αφρικανική Ένωση. Ο δρόμος δείχνει καθαρά μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, Όποιος δεν τη βλέπει μάλλον είναι τυφλός.  

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
1913
• Επιβολή της FED (Federal Reserve Act)
1921
• Ίδρυση του Council on Foreign Relations
1939-45
• 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος
1944
• Ίδρυση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ)
1945
• Ίδρυση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ)
1946
• Ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας
1948
• Ίδρυση της Παφκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ/WHO)
1954
• Ίδρυση των Bilderberger
1956
• Ίδρυση του Ινστιτούτου Aspen
1957
• Ίδρυση της ΕΟΚ 
1963
• Δολοφονία του John F. Kennedy
• Ίδρυση του Οργανισμού για την Αφρικανική Ενότητα (OAU)
1968
• Ίδρυση της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome)
1973
• Ίδρυση της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateralen Kommission)
1989
• Πτώση του τείχους του Βερολίνου
• Καναδο-Αμερικανικό Σύμφωνο Ελεύθερου Εμπορίου

1993

• Μετατροπή της ΕΟΚ σε Ευρωπαική Ένωση (EΕ)

1994

• ΒόρειοΑμερικανικό Σύμφωνο Ελεύθερου Εμπορίου (NAFTA)
1995
• Ίδρυση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εμπορίου (WTO)
1999
• Εισαγωγή του Ευρώ
2001
• Ανατίναξη των Δίδυμων Πύργων όπως και του WTC7
• Επιβολή του USA PATRIOT Act
• Μετατροπή της OAU σε Αφρικανική Ένωση (AU)
2003
• Εισβολή στο Ιράκ
2007
• Έναρξη της Οικονομικής Κρίσης
• Ίδρυση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (European Council on Foreign Relations)
2009
• Εισαγωγή του SZR από το ΔΝΤ (DeFacto Παγκόσμιο Νόμισμα)

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
2009
• Επίθεση στο Ιράν
2010
• Μετατροπή του ΔΝΤ σε Παγκόσμιο Υπουργείο Οικονομικών?
• Παγκόσμιοι Φόροι για τις εκπομπές CO2?
2011
• Ίδρυση της Βορειο-Αμερικανικής Ένωσης (NAU)?
2012
• Εισαγωγή του παγκόσμιου Νομίσαμτος?
2012
• Μετατροπή της ΠΟΥ (WHO) σε πραγματικό Παγκόσμιο Υπουργείο Υγείας?
2013
• Εμφύτευση του τσιπ RFID στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού?
2015
• Ίδρυση της Ένωσης Ειρηνικού-Ασίας?
2016
• Μετατροπή του ΟΗΕ σε Παγκόσμια Κυβέρνηση?
2017
• Μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού σε 500 εκατομμύρια ανθρώπους μέσω του ελέγχου γεννήσεων, πολέμων, ασθενειών και πείνας?

Σημειώσεις:
"Εάν ποτέ ο Αμερικανικός Λαός επιτρέψει να ελέγχετε η έκδοση του νομίσματος του από τις τράπεζες, τότε οι τράπεζες και οι εταιρίες που θα δημιουργούνται γύρω τους θα τραβήξουν με βία τις ιδιοκτησίες των ανθρώπων, στην αρχή με πληθωρισμό και μετά με αποπληθωρισμό, και τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν άστεγα πάνω στην ήπειρο, την οποία κατάκτησαν οι πρόγονοι τους. Η ικανότητα της δημιουργίας χρήματος θα πρέπει να αφαιρεθεί από τις τράπεζες και να αποδοθεί και πάλι σύμφωνα με το νόμο στο κογκρέσο και το λαό. Πιστεύω ακράδαντα πως ένα τραπεζικό σύστημα στο οποίο θα αποδοθεί το δικαίωμα δημιουργίας χρήματος αποτελεί ένα πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για την ελευθερία από ότι ένας ολόκληρος στρατός."
• Thomas Jefferson (Συγγραφέας του 1776 Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, ιδρυτής του Δημοκρατικού Κόμματος και 1 Πρόεδρος των ΗΠΑ) 
"Δως μου τον έλεγχο του νομίσματος μιας χώρας και μου είναι αδιάφορο ποιός νομοθετεί."
• Baron M.A. Rothschild

Σχόλιο: 3.5.2011/Βιέννη"Εάν ο παγκόσμιος πληθυσμός θέλει κάτι άλλο, θα πρέπει να καταστρέψει αυτό το σχέδιο και να πραγματοποιήσει το δικό της Όνειρο." 


(εδώ είναι που παίζουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που προωθούμε τη ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ της ΔΙΚΗΣ μας Πραγματικότητας!)
(...)
Όλα αυτά απειλούν την ανθρωπότητα όσο οι λαοί δεν θέλουν να ξυπνήσουν.
Η σημερινή κατάσταση μοιάζει με αυτή πριν από το 2ο ΠΠ και παρόλ΄αυτά είναι και διαφορετική. Όλο και περισσότεροι αφυπνίζονται σε συνειδητούς ανθρώπους, έτσι μπορεί να διαβλέψει κανείς και τι πρέπει να πράξουν σήμερα οι λαοί του κόσμου.

(...)
Με αγάπη, τιμή και σεβασμό
AnNijaTbé
Επίσης

Ο Κίνδυνος αναγνωρίζει τον κίνδυνο - τι θα γίνει στις 11.6.2011?
Γιατί το Ράδιο των Ιλλουμινάτων σχεδιάζει εκείνη την ημέρα ολοήμερο μαραθώνιο αναμετάδοσης?
Γιατί το Ράδιο των Ιλλουμινάτων σχεδιάζει εκείνη την ημέρα ολοήμερο μαραθώνιο αναμετάδοσης?
http://unitedwestrike.com – Τι θα γίνει εκείνη την ημέρα? Τι πρέπει να εμποδίσουμε?


__________
Θα ακολουθήσει μία σειρά από συνδέσμους προς μελέτη των "πετυχημένων" συνωμοσιών της ΝΠΤ ενάντια στην ανθρωπότητα όπως και μία σειρά από αναφορές στο "Ζόμπιε Μπάρακ Ομπάμα"...


Εν τω μεταξύ θα αναφερθούμε στην ανάγκη της δικής μας συντονισμένης ΣΥΝ-Δημιουργικής Δράσης 
για το 40ήμερο που αρχίζει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, με την εισέλευση μας σε μια νέα "νύχτα" κατά το ημερολόγιο των Μάγια...


Μείνετε συντονισμένοι!
In Lakesh
 http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/06/blog-post_7467.html#ixzz1Oi5QFekS

Δεν υπάρχουν σχόλια: