Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εντύπωση προκαλεί η πρόβλεψη που γίνεται σε έκθεση της CIA για την Ελλάδα, για τον πιθανό εκτροχιασμό των διαδηλώσεων και την αναγκαστική ανάληψη της εξουσίας από το Στρατό.  Όταν η ίδια πρόβλεψη γίνεται και από έναν Ρώσο στρατηγικό αναλυτή τον Stanislav Mishin και δημοσιεύεται στην εφημερίδα  Πράβντα ήδη από τις 6 Γενάρη του 2011, γεννιούνται κάποια ερωτηματικά.

Μήπως υπάρχει κάποιο σενάριο που υλοποιείται σε βάρος της χώρας μας; Γιατί και άλλες χώρες έχουν ίδιο και μεγαλύτερο χρέος από εμάς , αλλά δεν λαμβάνονται τέτοια δυσμενή μέτρα σε βάρος τους.

Βέβαια, η κυβέρνηση υπέγραψε ένα απαράδεκτο Μνημόνιο ερήμην του λαού, αλλά , όπως φαίνεται και των βουλευτών της. Πήρε δυσβάσταχτα μέτρα, τα οποία γονάτισαν το λαό και δεν έφεραν κανένα θετικό αποτέλεσμα, αντιθέτως μάλιστα μεγάλωσαν το χρέος.  Ο υπουργός οικονομικών για να πείσει το λαό για τα δυσάρεστα μέτρα που έλαβε , δήλωσε πολλές φορές, ότι θα υποβάλει την παραίτηση του , αν αναγκαστεί να πάρει και άλλα.

Τώρα, ανερυθρίαστα κοιτάζει τον κόσμο στα μάτια και του σφίγγει ακόμα περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό. Δεν παίρνει κανένα μέτρο για την πάταξη της φοροδιαφυγής, δεν ενοχλεί τους έχοντες και κατέχοντες, θέλει μάλιστα να διαγράψει και τα 30 δις χρέη ορισμένων, την ώρα που εξαθλιώνει τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και μετατρέπει τους νέους ανθρώπους σε δούλους των πεντακοσίων ευρώ, χωρίς μέλλον και καμία ελπίδα.

Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν λαϊκές αντιδράσεις , γιατί η οικονομική κρίση μετατρέπεται σε κοινωνική και πολιτική.

Οι πολίτες φυσικά ασκούν το νόμιμο δικαίωμα τους που προβλέπεται από το άρθρο 120 του Συντάγματος και αντιστέκονται. Αυτή που παρανοεί και παραβιάζει το Σύνταγμα είναι η κυβέρνηση, που ψηφίζει κρυφά κατοχικές συμβάσεις.

Μήπως όλα αυτά είναι μέρος του σεναρίου που γνωρίζουν καλά κάποιοι; Γιατί δεν μπορεί, όσο ανίκανα και να είναι τα μέλη μιας κυβέρνησης να θέλουν να αυτοκτονήσουν πολιτικά. Μήπως κατευθύνονται εκούσια ή ακούσια σε αυτές τις λύσεις για να εκτροχιαστούν οι διαμαρτυρίες των πολιτών και  να γίνει ένα πραξικόπημα ,για να μας πετάξουν χρεωμένους και εξαθλιωμένους έξω από την Ε.Ε;

Πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να σταματήσει τα ψέματα και να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Σήμερα δεκαέξι βουλευτές ζητούν να ενημερωθούν για τις νέες συμφωνίες που υπογράφει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Ελπίζουμε η πρωτοβουλία τους να είναι ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή για να προκαλέσουν κάποιες εντυπώσεις και μετά ως πειθήνια όργανα προσυπογράψουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Έχουν και έχουμε όλοι το  δικαίωμα να μάθουμε, γιατί απέτυχαν τα μέτρα και να λογοδοτήσουν επιτέλους οι υπαίτιοι της  αποτυχίας. Οι βουλευτές σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν πρέπει να είναι απλοί χειροκροτητές του εκάστοτε αρχηγού και να σκύβουν το  κεφάλι, γιατί τότε αλλάζει η μορφή του πολιτεύματος και γίνεται κοινοβουλευτική δικτατορία. Εξάλλου , «αρχή άνδρα δείκνυσι»,   πιστεύουν πάντα οι Έλληνες.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: