Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

COICA η μαύρη λίστα του Internet


1

ΣΗΜΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ… ΣΗΜΕΡΑ… Τα μέλη του Κογκρέσου ετοιμάζονται να ψηφίσουν το τέλος του Internet όπως το ξέρουμε. Πριν μια εβδομάδα το Combating Online Infringement and Counterfeits Act (COICA) παρουσιάστηκε προς ψήφιση. Σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 20101, θα γίνει μια ακρόαση από το Judiciary Committee. Εάν ο κόσμος δεν αντιδράσει, εάν ΕΣΥ δεν αντιδράσεις,  θα βρεθούμε στην κατάσταση των Ιρανών και των Κινέζων, όπου μεγάλα κομμάτια του internet δεν θα είναι διαθέσιμα και σε μας ! Αυτά που θα είναι διαθέσιμα θα είναι απόλυτα ελεγχόμενα και φυσικά κατευθυνόμενα και  προπαγανδιστικά, κάπως σαν τις εφημερίδες.
Εάν θέλετε να αντιδράσετε ψηφίστε εδώ Stop the Internet Blacklist!
2

Το COICA δημιουργεί δυο μαύρες λίστες των Internet domain names. Τα δικαστήρια θα μπορούν να προσθέτουν ονόματα στην πρώτη λίστα. Ο γενικος Εισαγγελέας θα μπορεί να προσθέτει ονόματα στην δεύτερη λίστα. Οι πάροχοι internet θα ειναι υποχρεωμένοι να μπλοκάρουν όλους τους ιστότοπους στην πρώτη λίστα. Επίσης θα είναι στο απυρόβλητο εάν μπλοκάρουν ιστότοπους στην δεύτερη λίστα.
Οι λίστες αφορούν ιστότοπους που κάνουν “παραβάσεις” ! Αυτό είναι κάτι το πολύ γενικόλογο, για παράδειγμα το Youtube θα μπορεί να απαγορευθεί στις ΗΠΑ.
Αυτά πολύ γενικά, πάντως εάν περάσει είναι η αρχή της απόλυτης λογοκρισίας στο internet.
3
Stop the Internet Blacklist!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: