Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

H δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης έδιωξε τους πατατοπαραγωγούς


Θα πέσει χοντρό κράξιμο της Καλυψώς Γούλα, από τον Μύρτσο αύριο !
Η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης αποφάσισε να...καταστείλει το «κίνημα της πατάτας». Νωρίς σήμερα το πρωί αποφάσισε ότι πρέπει να τηρηθεί η «νομιμόμητα» και σε επιχείρηση που έκανε στην πλατεία Αριστοτέλους ζήτησε από..

τους πατατοπαραγωγούς ν' απομακρυνθούν από το χώρο εαν δεν έχουν άδεια για την κατάληψη του. Οι πατατοπαραγωγοί ισχυρίζονται ότι έχουν άδεια, αλλά τελικά εισέπραξαν πρόστιμα.

Τώρα θυμήθηκε η Δημοτική Αστυνομία να ξυπνήσει από τα χαράματα και να αναλάβει δράση κατά των... παράνομων πατατοπαραγωγών! Αφήστε, βρε, τον κοσμάκη να φάει καμιά κανονική πατάτα. Τόσες «χοντροπατατιές» έχει φάει τόσα χρόνια από τους κυβερνήτες της συμφοράς! Εκεί παρακάτω στην Αριστοτέλους θα ξυπνήσει κάνα ξημέρωμα -στις 12 ας πούμε- για να μαζέψει κανένα τραπεζοκάθισμα; Γιατί σε λίγο δε θα λέγεται πλατεία Αριστοτέλους, αλλά «ιστορικό καφέ Αριστοτέλους», όπου λόγω της ιστορικής αξίας της περιοχής ο καφές κάνει όσο 20 κιλά πατάτες.

Ο κόσμος πάντως, πρόλαβε να πάρει αρκετά σακιά πατάτες, πριν την επέμβαση της δημοτικής αστυνομίας.
TAXALIAμε πληροφορίες από seleo.gr και thestival.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: