Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ...0,5%...!!!


ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ... ΣΥΝΤΡΙΒΗ ...!!!

Μία νέα δημοσκόπηση είδε χθές τα φώτα της δημοσιότητος  στο Kontra που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρουσιάστηκε από τον Καθηγητή Στατιστικής του Πανεπιστημίου, κ. Πανά.

Την επιστημονική μέθοδο και αντικειμενικότητα βέβαια ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει δεδομένου ότι οι "αγοραίες"εταιρείες δημοσκοπήσεων, τις "μαγειρεύουν"σύμφωνα  με την θέληση του παραγγελιοδόχου τους και τα συμφέροντα πού υπηρετούν.
Δεν ισχυριζόμαστε βέβαια το "ακαταμάχητο" των ποσοστών πού δίνει, όμως είναι αναμφισβήτη η πραγματική "τάση" των ψηφοφόρων πού δείχνουν σε υψηλά ποσοστά-- μέχρι στιγμής τουλάχιστον-- σε Καμμένο και Χρυσή Αυγή και το εξευτελιστικό ποσοστό του τηλεκόμματος ΛΑΟΣ και του τηλεπροέδρου Γ.Καρατζαφέρη, δηλ.ποσοστό... 0,5%...!!!
Δεν πιστεύουμε βέβαια ότι θά πάρει οριστικά αυτό το ποσοστό, όμως τα πάντα δείχνουν ότι έχει εξασφαλίσει με...άνεση την εκλογική του συντριβή...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: