Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μετα το κούρεμα…νεα μετρα φωτια!!!!!!!!!!



20120310-220902.jpgΓράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Όλοι τώρα ασχολούνται με το περίφημο κούρεμα και πόσο μεγάλη επιτυχία έχει. Η οποία είναι σχετική και εξαρτάται από ποία πλευρά είσαι. Αν είσαι από την πλευρά του τραγικού Μπένυ και της παρέας ,ΜΜΕ και σία, φυσικά είναι επιτυχία, διότι έτσι συμφέρει το κατεστημένο.
Αλλά από την μεριά του Έλληνα;
Τώρα κανείς όμως δεν μιλάει τι καλούδια θα φέρει αυτή επιτυχία. Όμως ετοιμάζονται, αν γίνουν εκλογές, να σε παραπλανήσουν ακόμη μια φορά και να σε πείσουν, ότι πρέπει να τους ψηφίσεις, διότι ιδρώνουν πολύ για να σε σώσουν.
Γιατί όμως δεν μιλάνε;Γιατί δεν λένε κουβέντα; Είναι απλό , τα μέτρα που έρχονται τον Ιούνιο , θα υπάρχει και συνέχεια, είναι τόσα σκληρά και απάνθρωπα που θα γονατίσουν τον Έλληνα. Γι αυτό λένε συνέχεια μετά τι εκλογές, διότι δεν τολμούν , φοβούνται, τον λαό και τις αντιδράσεις του.
Ας δούμε λοιπόν τα μέτρα.
1. Βαριά φορολογία με τις εκκαθαρίσεις των δηλώσεων.
2. Αλλαγή του ορίου εφεδρείας που θα
πάει 30-50 (ηλικία) ή 32-50!
3. 15.000 απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
4. Περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
5. Πάει προς κατάργηση ο 13 και 14 μισθός.
6. Περικοπές σε κοινωνικά επιδόματα.
7. Νέες μειώσεις σε κατώτατους
μισθούς και ημερομίσθια.
8, Νέες περικοπές σε συντάξεις (άνω των 1000) και στις επικουρικές.
9. Περικοπές κατά τα 10%, παραπάνω από ότι προβλέπει το μνημόνιο, σε 250000 Δημοσίους λειτουργούς.
10,Νέες περικοπές, στο εφ άπαξ με προοπτική να καταργηθεί αλλά και στις μειώσεις αποζημιώσεων λόγω απολύσεων ή συνταξιοδότησης.
11.Αύξηση αντικειμενικών αξιών.
Αυτά είναι μέτρα που ακολουθούν το PSI. Είναι πολύ σκληρά μετρά, αλλά οι πολιτικοί, δεν λένε κουβέντα.Αλλά τι να πουν, ότι οδηγούν την χώρα στο χάος; Εκλογές έρχονται, που να κυκλοφορήσουν, όπως παλιά. Δεν τους παίρνει, τώρα,σκέψου και να τα πουν! Είναι τέτοια η δειλία τους, που κάνουν υπουργικό συμβούλιο, αν θα γίνει η παρέλαση ή όχι στις 25 ΜΑΡΤΙΟΥ. Για τέτοια δειλά πλάσματα μιλάμε.Αλλά θα ζητήσουν τον ψήφο σου. Τι θα κάνεις; Ξέρεις, ευγενικά, ΄στείλτους σπίτι τους, όπου μάλλον θα μείνουμε μέσα, διότι τσάμπα προστασία από το κράτος δεν θα έχουν.
Την πληροφόρηση για όλα τα θέματα την έχεις. Λάθος στο λάθος φίλε δεν συγχωρείται.
Υ.Γ. Σήμερα ο ΣΑΜΑΡΑΣ ξεκίνησε λέει τον προεκλογικό αγώνα. Λες να είπε κάτι για τα μέτρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: