Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Διάβασε κανείς το μνημόνιο 2; Ιδού η απάντηση



Υπάρχει κανείς που διάβασε και τις 864 σελίδες του νέου εφαρμοστικού νόμου Ν.4046/2012 (μπορείτε να βρείτε τον νόμο και ως ΦΕΚ Νο 28 Α / 2012 εδώ, είναι 85 megabytes!!!), που συμπεριλαμβάνει στα παραρτήματά του και τη νέα δανειακή σύμβαση στα πλαίσια του Μνημονίου. Είμαι σίγουρος ότι ούτε οι συντάκτες του δεν έχουν διαβάσει όλο το κείμενο του νέου νόμου, ούτε καν κανενός παραρτήματός του.Σας έχω πάντως ευχάριστα νέα! Σύμφωνα με ..

τη σελίδα 532, Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2012!
Βέβαια, σύμφωνα με τις σελίδες Νο 529 και 530, η Ελλάδα κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός (πως θα μπορούσε αλλιώς άλλωστε), για αυτό και γίνεται μνεία των ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ 03-05-2012, 08-05-2012 ΚΑΙ 07-06-2012 (τρελό LOL !)
Δείτε τις εικόνες και πείτε μου: ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;
Εχει ενδιαφέρον να δούμε ότι τα γραφεία του μηχανισμού EFSF, είναι στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΎΡΓΟ, δίπλα στις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες (στον πράσινο κύκλο είναι τα γραφεία του EFSF).
 Και το κερασάκι στην τούρτα: 
Είναι τόση η προχειρότητα, που το όνομα του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΕ.ΚΑ. Σηφουνάκη, μπήκε δύο φορές! Τη δεύτερη κάτω από τον τίτλο του Υπουργού, αντί του Γ.Παπακωνσταντίνου, ενώ ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπογράφει ο Δριβελέγκας, που όμως είναι Υφυπουργός, αφού Υπουργός είναι ο Κ. Σκανδαλίδης !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: