Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ”Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» καταργήθηκε. Κάποιοι φρόντισαν η τελευταία εικόνα να είναι αυτή.
Ας φροντίσουμε όλοι μας, τουλάχιστον η εικόνα της πατρίδας μας να είναι διαφορετική από αυτή που της επιφυλάσσουν οι προσκυνημένοι.
Αξίζει ίσως να σημειώσουμε, πως η επίθεση στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» ξεκίνησε και κορυφώθηκε, μόλις η Νέα Δημοκρατία άρχισε να βγάζει τη μάσκα της επίπλαστης λαοφιλίας, και να την αντικαθιστά με την κουκούλα του απροσχημάτιστου δοσιλογισμού. Και ακόμη δεν έγινε κυβέρνηση.
Όσοι από σας έχετε κρατήσει τις αναρτήσεις μας, αν χρειαστεί να ανατρέξετε σ αυτές, θα διαπιστώσετε πόσο βάσιμη ήταν η κριτική μας όταν προειδοποιούσαμε πως «ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ» και πως η Ελληνική κοινωνία οφείλει να έχει αυξημένη επαγρύπνηση.
Με τις παραπάνω διαπιστώσεις, είναι αυτονόητο πως δεν επιχειρούμε ούτε κατά διάνοια να βγάλουμε λάδι τον πράσινο δοσιλογισμό. Είναι άλλωστε γνωστή η μαχητικότητα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ» απέναντι στην πράσινη κατάντια.
Επισημαίνουμε απλώς τα γεγονότα, και ο καθένας ας βγάλει καλόπιστα τα συμπεράσματά του.
Όσο για το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ», ίσως να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, ίσως και όχι. Σε κάθε περίπτωση θα είστε ενήμεροι.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε από καρδιάς και τους φίλους μπλόγκερς που στήριξαν την προσπάθειά μας, και τους πολύτιμους αναγνώστες που μας εμπιστεύθηκαν.
Ευχή και προτροπή μας, είναι η προσπάθεια όλων να συνεχιστεί για να απαλλαγεί ο τόπος μας από τη σαβούρα των προσκυνημένων οριστικά, και να μην αρκεστούμε στην με οποιαδήποτε μορφή εναλλαγή του ραγιαδισμού στην εξουσία.
Θα είναι η ύψιστη υποχρέωσή μας απέναντι στην Ελληνική κοινωνία.
Με εκτίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: