Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού τι σκαρφίζονται για να μην κάνουν τώρα τις εκλογές!

Το PSI μέχρι στιγμής δεν έχει συγκεντρώσει το επιθυμητό ποσοστό 90% για να μην ενεργοποιηθούν τα CACs.

Το Υπουργείο Οικονομικών έχει δικαίωμα, με βάση την προκήρυξη, να τροποποιήσει την πρόσκληση για το PSI μέχρι τις 5 σήμερα το απόγευμα. Με άλλα λόγια, να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που θέλουν να δίνεται παράταση στο PSI για την επόμενη εβδομάδα ή και περισσότερο.

Αυτή η απόφαση θα έχει διττό ρόλο: από την μια το PSI θα πάρει παράταση γιατί η συμμετοχή δεν είναι αυτή που πρέπει προκειμένου να μην ενεργοποιηθούν τα CACs, ενώ θα υλοποιηθεί και μια απαίτηση (κατ’ άλλους φόβος) των ευρωπαίων: να ΜΗΝ γίνουν οι εκλογές αυτή την περίοδο.

Μέχρι τις 5 το απόγευμα θα κριθούν πολλά, καθώς αν δεν δοθεί παράταση, η καταληκτική ημερομηνία θα είναι η 10η βραδινή της Πέμπτης.

Σε περίπτωση που το PSI δεν θα έχει ολοκληρωθεί, εκλογές δεν μπορούν να γίνουν, αφού θα επικαλεστούν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρώσει πλήρως το έργο της (PSI και υπογραφή δανειακής) και απαιτείται περισσότερος χρόνος.

Ακόμα και αν παραταθεί το PSI για λίγες εβδομάδες, τότε δεν θα μπορέσει να γίνει έγκαιρα και η ανακοίνωση για εκλογές τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου, όπως έχει ανακοινωθεί, αλλά θα πάει για αρκετά αργότερα, καθώς τον Ιούνιο θα έρθει η αναθεώρηση του Μεσοπρόθεσμου με νέα μέτρα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι εκλογές και τον Ιούνιο δεν μπορούν να γίνουν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: