Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ελληνικά μαχητικά πάνω από την Βόρειο Ηπειρο. Το ΝΑΤΟ ανέλαβε την επιτήρηση του εναέριου χώρου της Αλβανίας!!


Από τον Ιούλιο του 2009 ο εναέριος χώρος της Αλβανίας ελέγχεται από το στρατηγείο του ΝΑΤΟ (CAOC) της Λάρισας, στο πλαίσιο της ενοποιημένης αεράμυνας της Συμμαχίας.

Προηγήθηκε η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας, Ιταλίας και Αλβανίας, με σκοπό την ανάληψη από την Ελλάδα και την Ιταλία παροχής συνδρομής στην Αλβανία σε θέματα αεράμυνας και εναέριας αστυνόμευσης, ενώ ταυτόχρονα, παρέχονται και υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης.

Ήδη, ελληνικά μαχητικά από τις αεροπορικές βάσεις της Λάρισας και του Βόλου έχουν εκτελέσει δοκιμαστικές αποστολές, ελεγχόμενα από το ραντάρ του Χορτιάτη με απόλυτη επιτυχία. Οι ελληνικές αποστολές εκτελούνται το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα ενώ σύμφωνα με τη συμφωνία το δεύτερο δεκαπενθήμερο αναλαβαίνουν Ιταλικά μαχητικά.

Η κίνηση αυτή έχει ως σκοπό την αναχαίτιση ιχνών έπειτα από εντολή RENEGATE. Πρόκειται δηλαδή για το ίδιο σενάριο που εκτελέστηκε στην Αθήνα κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και αφορά την αναχαίτιση κυρίως πολιτικών αεροσκαφών, τα οποία και έχουν παρεκκλίνει αδικαιολόγητα της πορείας τους.

Έτσι για πρώτη φορά μετά την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ελληνικά μαχητικά θα πετάνε πάνω από τα Ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου. Βεβαίως το γεγονός αυτό δεν έχει καν λάβει την σημασία και δημοσιότητα που του αρμόζει, καθόσον μέχρι σήμερα η κ. Μπακογιάννη ασχολείται με την προστασία του ατομικού της προφίλ και τώρα αγωνίζεται για να αναλάβει αρχηγός της παράταξης.

Στον αντίποδα, οι Ιταλοί το έχουν αναγάγει σε μέγα ζήτημα, ενώ και η κατασκευάστρια των ιταλικών αεροσκαφών Eurofighter έχει ήδη βγάλει ανακοινώσεις στον διεθνή τύπο για την σημασία, την σπουδαιότητα και την απόδοση των αεροσκαφών πάνω από τον ιταλικό εναέριο χώρο.

Εις τα καθ' ημάς, παρά το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ζουν στην Βόρεια Ήπειρο, δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα από την επίσημη ελληνική πολιτεία, έστω και για να τους ανορθώσει ελάχιστα το ηθικό τους.


από το Greek Alert

πηγή Μυστήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: