Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων πρώην πρωθυπουργού!

Καντε κλικ για μεγένθυση
Σε δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων, ύψους περίπου 4 εκ. ευρώ, του πρώην πρωθυπουργού της Κροατίας, Ίβο Σαναντέρ, ο οποίος συνελήφθη το Δεκέμβριο του περασμένου έτους, κατηγορούμενος για διαφθορά και κρατείται σε φυλακή της Αυστρίας, προχώρησαν οι κροατικές αρχές. Σύμφωνα με...

δημοσίευμα της εφημερίδας "Γιούταρνι λιστ" του Ζάγκρεμπ, έχουν δεσμευθεί περιουσιακά στοιχεία του πρώην πρωθυπουργού, που ανέρχονται σε σε 29 εκ.κροατικές κορώνες (3,94 εκ. ευρώ).

Η κροατική υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών λογαριασμών του Ίβο Σαναντέρ. Από τη σύλληψη του πρώην πρωθυπουργού και τη μεταφορά του στη φυλακή του Σάλτζμπουργκ, "πάγωσαν" περιουσιακά στοιχεία, ύψους 19 εκ. κροατικών κορόνων, και στην Αυστρία εντοπίστηκε και δεσμεύθηκε το ποσό των 10 εκ. κροατικών κορόνων
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: