Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο κορυφαίος του ΝΑΤΟ είναι Ελληνας!


Ο επισμηναγός Χ. Εσκίογλου, επιλέχθηκε για άλλη μια φορά ως ο κορυφαίος εκπαιδευτής του TLP του ΝΑΤΟ. Ήταν μάλιστα πρώτος και στις αποστολές αέρος-αέρος, αλλά και στις αποστολές αέρος-εδάφους. Ένας Έλληνας, ο επισμηναγός Χαράλαμπος Εσκίογλου, ο οποίος συμμετέχει ως εκπαιδευτής στο Tactical Leadership Programme του ΝΑΤΟ επιλέχθηκε από τους συναδέλφους του, ως ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους, αλλά και στις αερομαχίες!

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο συμπατριώτης μας κερδίζει αυτή τη διάκριση για τρίτη σειρά εκπαιδευόμενων, την ώρα μάλιστα που είναι εξαιρετικά σπάνιο να εκλέγεται κάποιος ως κορυφαίος εκπαιδευτής και στις αποστολές αέρος-αέρος και στις αποστολές αέρος-εδάφους.
Στη 2η για το 2011 Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας τα αποτέλεσμα των Ελλήνων πιλότων και των αεροσκαφών τους ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά απέναντι στην “ελίτ” των δυτικών πιλότων.
Τι είναι το Tactical Leadership Programme
Το Tactical Leadership Programme είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO) καθώς και η εξοικείωση και συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα και τις διαδικασίες.
Πρόκειται για αποστολές ιδιαίτερα δύσκολες που απαιτούν εκτός από πνεύμα πολεμιστή και υψηλές διοικητικές ικανότητες, στις οποίες ο Έλληνας αξιωματικός επίσης αρίστευσε.
http://news247.gr/ellada/amyna/diakrish_gia_ellhna_ekpaideyth.829723.html
από το Geopolitics & Daily News

Δείτε και την προηγούμενη ανάρτησή μας για την πρωτειά των Ελλήνων πιλότων ΕΔΩ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: