Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Η ντροπή με το κλείσιμο των στρατοπέδων! 850 σ΄όλη τη χώρα!

Η ντροπή με το κλείσιμο των στρατοπέδων! 850 σ΄όλη τη χώρα!

Μεγάλες διαστάσεις αρχιζει να παίρνει η υπόθεση του στρατοπέδου στο Άργος Ορεστικό, το οποίο αν και είχε προγραμματιστεί να κλείσει στο πλαίσιο του "χακί Καλλικράτη" παραμένει ανοιχτό επειδή -όπως λένε οι πληροφορίες- το ζήτησε ο Πρόεδρος της Βουλής.
Το βασικό πρόβλημα δεν είναι το συγκεκριμένο στρατόπεδο αλλά η νοοτροπία και η πρακτική του ΥΕΘΑ σ΄ ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Ο "χακί Καλλικράτης" με το συμμάζεμα των μονάδων και το κλείσιμο εκατοντάδων στρατοπέδων θα απελευθερώσει σημαντικά ποσά που χρόνια τώρα αλλά και σήμερα δαπανώνται για την συντήρηση "στρατοπέδων-φαντασμάτων".
Τα οποία υποτίθεται ότι συντηρούν οικονομικά τοπικές κοινωνίες,αλλά ούτε αυτό τελικά το κάνουν! Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση με περισσή ευκολία -και ελαφρότητα- κλείνει σχολεία σ΄ όλη τη χώρα,αδιαφορώντας για τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες πολιτών,στο θέμα του κλεισίματος των στρατοπέδων δείχνει μια εξαιρετικά ανεξήγητη ραθυμία! Μετά από 18 μήνες συζητήσεων το ΥΕΘΑ κατόρθωσε να παρουσιάσει μία λίστα επτά Κέντρων Νεοσυλλέκτων τα οποία πάνε για κλείσιμο! Αμέσως πήρε πίσω το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό,κατόπιν αιτήματος του κ.Πετσάλνικου,όπως διέρρευσε και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευστεί.
Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ
Το Onalert έχει στη διάθεσή του όλη τη λίστα των στρατοπέδων της χώρας. Δεν την δημοσιεύει αυτούσια,καθώς πολλοί μπορεί να υποστηρίξουν ότι οι τοποθεσίες στρατιωτικών μονάδων δεν είναι σωστό να δημοσιοποιούνται. Στην απίθανη περίπτωση που η ηγεσία του ΥΕΘΑ δεν την έχει ,πολύ ευχαρίστως να την προωθήσουμε αρμοδίως!

 

Πηγή