Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Αν χθες υπήρχαν Δελτία Ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση...!


Τυχαία η απεργία...; Δεν νομίζω...!
Τώρα που το μαχαίρι (Μνημόνιο) φτάνει στο κόκαλο (ΔΕΚΟ και εισηγμένες εταιρίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα), αρχίζουν τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ!
Ένταση δημιουργήθηκε χθες στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια. Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Βουλή , στην περίπτωση που χθες δεν είχαν απεργία όλα τα ΜΜΕ και υπήρχε δημοσιογραφική κάλυψη, θα είχαν οδηγήσει στην πτώση αυτής της κυβέρνησης.
Σύσσωμοι οι Βουλευτές που συμμετείχαν στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία ζήτησαν την απόσυρση του κατατεθειμένου νομοσχεδίου φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον υπουργό Οικονομικών και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της Βάσως Παπανδρέου, η οποία αφού εξ αρχής και σε έντονο ύφος ξεκαθάρισε ότι δεν το ψηφίζει, το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε ….τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».
Ο Γιάννης Αμοιρίδης επίσης είπε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο: «Δεν είναι ηθικό».
Ο Δημήτρης Λιτζέρης, σύμφωνα με πληροφορίες του «skai», ανέβασε τους τόνους και απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Μας κοροϊδεύετε όταν λέτε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν ….θα ρέει το χρήμα;».
Μπροστά στην ανταρσία των Βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ο Γιώργος Παπακωνταντίνου έκανε πίσω , σημειώνοντας όμως με νόημα: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».
Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι προτού οι Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος χθες το απορρίψουν, πριν από περίπου 10 ημέρες το είχε απορρίψει και η ΕΕ. Ο λόγος είναι ότι εκτός από το θέμα τζόγου, είχαν μπλέξει μέσα στο νομοσχέδιο και άλλες «κουτοπονηριές».
Έτσι η κυβέρνηση , φανερώνοντας ότι στην ουσία εξυπηρετεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και κάτω από την ….πίεση του χρόνου ( *επεξήγηση κατωτέρω) , ξαναέστειλε άρον –άρον για δεύτερη φορά στην Κομισιόν το νομοσχέδιο με τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, για να εγκριθεί με τη …. διαδικασία του επείγοντος σε ένα μήνα!
Προς τούτο επικαλέστηκε την ….ασφάλεια των πολιτών! Ναι !Καλά διαβάσατε! Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι λόγω της διείσδυσης του διαδικτύου στην Ελλάδα, αυξημένος αριθμός επαγγελματιών ασχολείται με τα τυχερά παιχνίδια., γεγονός που οδηγεί σε …διατάραξη της δημόσιας τάξης!!!
*Την συγκεκριμένη άρον- άρον «πρεμούρα» της κυβέρνησης, αν την συνδυάσετε με το γεγονός ότι οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις διεξάγονται χρονικά νωρίτερα από κάθε άλλη φορά (θα ξεκινήσουν φέτος στις 12 Μαΐου δια χειρός του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου, επί σειρά ετών στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου), θα μπορέσετε να προσδιορίσετε με ακρίβεια την ημερομηνία των επικείμενων εκλογών και την «δραπέτευση» αυτής της κυβέρνησης από τον «Τιτανικό» , αφού πρώτα τον οδήγησε στα βράχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: