Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Χρυσοχοΐδης: O υπουργός προστασίας των αλλοδαπών


271009-pasok-metanastes.jpg

Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν το αναμέναμε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας... έπιασαν απροετοίμαστους. Γιατί ακριβώς δεν είχαμε πιστέψει τα λόγια τα μεγάλα του νέου πρωθυπουργού, σχετικά με την "μηδενική ανοχή" έναντι των λαθρομεταναστών. Αν κάποιοι το έκαναν, θα πρέπει γοργά να αναθεωρήσουν το τι πιστεύουν και τι όχι. Ο λόγος για τις κινήσεις του, αναβαθμισμένου μάλιστα, υπουργού "Προστασίας του Πολίτη", Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

"Μετανάστες στα σώματα ασφαλείας" και υπουργός εναντίον πολιτών
Μία από τις πρώτες αναγγελίες του νέου υπουργού, ήταν αυτή της πρόσληψης αλλοδαπών στην Ελληνική Αστυνομία. Αρχικά σε θέσεις μεταφραστών στα αστυνομικά τμήματα περιοχών όπου καταγράφονται σημαντικά προβλήματα συνύπαρξης αλλοδαπών με Έλληνες. Όλα τα είχαμε λοιπόν, ο φερετζές μας έλειπε. Γιατί ακριβώς αυτό συμβαίνει με τις πράξεις του Χρυσοχοΐδη, ο οποίος με τις κινήσεις του δείχνει να προσπαθεί να "καταπίει την καμήλα" και να "διυλίσει τον κώνωπα".
Την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, ζουν την καθημερινότητά τους υπό τον φόβο εγκλημάτων, ασθενειών και μύρια όσα άλλα, ο νέος υπουργός σπεύδει να "υιοθετήσει" τους λαθρομετανάστες, διορίζοντάς τους στα αστυνομικά τμήματα.
Και μάλιστα σκοπεύει να κάνει την αρχή από τις περιοχές στις οποίες έχουν υπάρξει οργανωμένες αντιδράσεις πολιτών στον εποικισμό από λαθρομετανάστες. Έχουμε δηλαδή έναν υπουργό, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπους για να ανταμείψει αυτούς οι οποίοι παραβιάζουν τους ελληνικούς νόμους.
Αξίζει εδώ να σημειωθούν και οι δηλώσεις του υπουργού για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπως τις μετέφεραν τα μέλη των "αντιρατσιστικών οργανώσεων" με τα οποία συναντήθηκε: " Το ψάχνω το ζήτημα, με φόβισε η εικόνα στον Άγιο Παντελεήμονα, το κράτος άφησε να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση».
Ο κύριος Χρυσοχοϊδης, λοιπόν ξεκάθαρα, επέλεξε να συνδιαλεχθεί, όχι με τους κατοίκους που αναγκάστηκαν να ζητήσουν από το επίσημο κράτος να σκύψει πάνω στο προβλημά τους, αλλά με αυτούς οι οποίοι "μεταφερόμενοι" από τα Εξάρχεια και άλλες περιοχές, πήγαν, επιτέθηκαν με καδρόνια και βόμβες μολότωφ στους κατοίκους και μετέτρεψαν μια ειρηνική διαμαρτυρία σε ... πολιτική σύγκρουση.
Αποφάσισε να συνδιαλλαγεί με τους "μεταφερόμενους" αυτόπτες μάρτυρες τύπου "Μαρίνας Βήχου" οι οποίοι δηλώνουν από "προστάτες των κορμοράνων" του Βοτανικού, μέχρι κάτοικοι πλατεία Βικτωρίας, κάτοικοι κυψέλης και κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα, αντί να μιλήσει με τον άνθρωπο, μαγαζάτορα και κάτοικο του Αγ. Παντελεήμονα, που μεταφέρθηκε με οξύ αναπνευστικό πρόβλημα στο νοσοκομείο, λόγω της επέμβασης των ΜΑΤ με δακρυγόνα, κατά των κατοίκων, τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε και ως... φασιστικές συμμορίες, επειδή προφανώς δεν επιτίθονταν με ρόπαλα και μολότωφ κατά των ανδρών των ΜΑΤ.
Εμ, αν ήθελαν οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα, να έχουν την συμπαράσταση του υπουργού ή ακόμη και να είναι "φίλοι" του, θα έπρεπε με το που έβλεπαν αστυνομία, να την έπαιρναν με τις πέτρες. Οι απλοί όμως πολίτες του Αγ. Παντελεήμονα, που δεν είναι καλοζωισμένοι φοιτητές ή "φιλόσοφοι των Εξαρχείων" έβλεπαν τους αστυνομικούς ως εκείνους που θα μπορούσαν να τους λυτρώσουν από την μάστιγα, προϊόν της ανερμάτιστης μεταναστευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.
Και αυτό ο Χρυσοχοΐδης, το αντιμετώπισε ως... συνεργασία «συμμοριών» με την αστυνομία.

Πλασματικοί συνομιλητές για μια πλασματική κοινωνία
Είχαμε γράψει σε προηγούμενα τεύχη της εφημερίδας, ότι το ΠΑΣΟΚ, ήλθε για να επιβάλλει στην χώρα ένα νέο τρόπο διοίκησης. Δυστυχώς όχι όμως έναν τρόπο καθαρής και τίμιας διακυβέρνησης, αλλά μία μέθοδο που θυμίζει την αμερικάνικη κοινωνία με τις "ομάδες πίεσης" να αντικαθιστούν την... κοινωνία. Και αυτό ακριβώς συνέβη και σε αυτή την περίπτωση. Κάποιοι επαγγελματίες αντιρατσιστές, επαγγελματίες - συνδικαλιστές και ένας άνθρωπος τον οποίο έχει καταδικάσει η ίδια του η χώρα, μετατράπηκαν σε βασικούς συνομιλητές της κυβέρνησης, για ένα από τα μείζονα θέματα, αυτό του μεταναστευτικού. Και το αστείο είναι, ότι μάλλον δεν το περίμεναν. Και έστησαν βιαστικά, τον Ιούλιο την ... κίνησή τους! Και ας δούμε την λογική με την οποία κινήθηκαν, σε αυτή τους την συνάντηση, το τι ζήτησαν από τον Χρυσοχοΐδη, όπως οι ίδιοι τα εξηγούν: "Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονίας του Μοχάμεντ Καμράν".
Τώρα πώς αυτοί ξέρουν ότι ήταν δολοφονία είναι αλλουνού παπά ... ευαγγέλιο! «Απαιτήσαμε να μπει τέλος στην απαράδεκτη αντιμετώπιση των προσφύγων που ξεκινάει με την άγρια αντιμετώπιση στην είσοδο από τη σιδερόφρακτη FRONTEX και συνεχίζεται με τα απάνθρωπα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ζητήσαμε την κατάργηση των νόμων και των διαταγμάτων της ΝΔ που απαξιώνουν το δικαίωμα στο άσυλο, χαρακτηρίζουν τον διωκόμενο μετανάστη «δημόσιο κίνδυνο», ζητήσαμε την κατάργηση της συνθήκης Δουβλίνο 2 και επίσης να μην φτιαχτούν ποτέ και πουθενά στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες». Εδώ και τόσο καιρό όλοι οι Έλληνες πολιτικοί, μας έλεγαν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το μεταναστευτικό με την βοήθεια της FRONTEX. Τώρα οι προνομιακοί συνομιλητές του υπουργού, ζητούν την κατάργησή της, αλλά και την κατάργηση όλων των ευρωπαϊκών και ελληνικών νόμων! Μα τι άλλο θα ακούσουμε!

Οι αστείοι και οι... βόμβες!
Και αν στους περισσότερους από εμάς τα ... αιτήματα των ακροαριστερών για την πλήρη αποδόμηση του κράτους, φαντάζουν αστεία, φαίνεται ότι η κυβέρνηση τα παίρνει σοβαρά. Γιατί μόνο έτσι εξηγούνται οι αποφάσεις του κ. Χρυσοχοΐδη, που τοποθετούν βόμβες στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Το πιο σημαντικό από τα "μέτρα" (που δεν έχουν κανένα μέτρο) που ανακοίνωσε, ήταν η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών δεύτερης γενιάς. Μόλις αποκτήσαμε ... συνιδιοκτήτες στην χώρα μας, κύριοι. Ο οποιοσδήποτε, Πακιστανός, αφρικανός ή ο,τιδήποτε άλλο γεννιέται εδώ, είναι πλέον ισότιμος με εμάς πολίτης. Και με τους νόμους "περί επανένωσης οικογενειών" που έρχονται, φυσικά Έλληνες πολίτες γίνονται και όλοι οι... συγγενείς των λαθρομεταναστών.
Το ίδιο όμως σημαντική ήταν και η μετακίνηση της ευθύνης για την παροχή "ασύλου" σε πρόσφυγες από το δικό του υπουργείο σε αυτό των Εσωτερικών. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πλέον η όλη διαδικασία, μεταβάλλεται από "ελεγκτική" σε "διαδικαστική" (και «εκλογική»). Άρα μιλάμε για κατακόρυφη αύξηση των... νομιμοποιήσεων λαθρομεταναστών. Και αυτό σε μια χώρα, η οποία αργοπεθαίνει.

Βαδίζουμε στον ρυθμό της Νέας Τάξης
Η χώρα μας δυστυχώς, βαδίζει με ταχύ βήμα, στον ρυθμό που δίνουν οι κρούωντες τα τύμπανα της Παγκοσμιοποίησης. Βαδίζει στον δρόμο της μετατροπής της σε ένα πολυπολιτισμικό και πολυεθνικό κράτος, του οποίου οι κάτοικοι δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά καταναλωτές και εργατικό δυναμικό. Ο πλήρης αφελληνισμός του ελληνικού κράτους, είναι απαραίτητος για τον κοινωνικό έλεγχο που φαντάζονται οι κύριοι τύπου Σόρος. Όπου το μοναδικό "κοινό" δεν είναι ούτε το όμαιμον, ούτε το ομόγλωσσον, ούτε το ομόθρησκον αλλά το ομόTVον!

Οι «επαγγελματίες» αντιρατσιστές και ο υπουργός
Τις δηλώσεις του αυτές περί πρόσληψης των μεταναστών και κατά των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα αλλά και άλλων περιοχών, ο νέος υπουργός τις έκανε μετά από την συνάντησή του με αντιπροσωπεία όπως είπαμε "αντιρατσιστικών οργανώσεων" και συγκεκριμένα της "Κίνησης Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή". Ποιοί είναι όμως αυτοί οι κύριοι; Ποίοι είναι οι ... κοινωνικοί αγώνες τους, οι οποίοι τους επέτρεψαν να φτάσουν στο σημείο να είναι οι πρώτοι συνομιλητές του υπουργού "Προστασίας του Πολίτη";
Πρόκειται για μία οργάνωση η οποία δεν έχει κλείσει ούτε ένα ... εξάμηνο ζωής, καθώς σχηματίστηκε τον Ιούλιο, όταν και ήταν πλέον σε όλους γνωστό ότι βαδίζαμε προς εκλογές, τις οποίες θα έχανε η Νέα Δημοκρατία. Ποίοι είναι μέλη της, Θανάσης Διαβολάκης μέλος Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ , ο Δημήτρης Πηλιχός μέλος ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ο Απόστολος Αλωνιάτης από την κίνηση Πολιτών Κηφι-SOS, ο Αντώνης Μαούνης από το Σύλλογο Ελλήνων Αρχιτεκτόνων,ο Γιάννης Σηφακάκης από τη Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο και ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας Τζαβέντ Ασλάμ.
Ποιοί είναι όμως οι κύριοι αυτοί πραγματικά; με μία απλά αναζήτηση στο διαδίκτυο καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα. Αντί να σας τα πούμε όμως, θα σας παραθέσουμε τα όσα ... ψαρέψαμε, για να βγάλετε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.
Ονόματα όπως του Θανάσης Διαβολάκη, υποψηφίου με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην περιφέρεια Β΄ Πειραιά, του Γιάννη Σηφακάκη, πρώην μέλος της ΟΣΕ (Οργάνωση Σοσιαλιστικής Επανάστασης) που μετεξελίχθηκε σε ΣΕΚ (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα) και της γνωστής "Συμμαχία σταματήστε τον πόλεμο", αλλά και του Τζαβέντ Ασλάμ που έχει "επιβληθεί" σαν πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας από την άκρα αριστερά, αποδεικνύουν τον συγκεκριμένο πολιτικό προσανατολισμό της... νεογέννητης «κίνησης».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: