Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ


Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Η Γαλλία,η Βρετανία και οι ΗΠΑ,δεν θέλουν να παραπεμφθεί το Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο για να δικαστεί για τα εγκλήματα πολέμου που όλη η ανθρωπότητα είδε να γίνονται.Ποιοί διοικούν άραγε τις χώρες αυτές;

Ακολουθεί η είδηση απο την "THE INDEPENDENT"

Η έκθεση Goldstone κάνει έκκληση για έρευνα σχετικά με εγκλήματα πολέμου που έγιναν
στην στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας τον περασμένο χειμώνα,
παρά τις έντονες πιέσεις απο το Ισραήλ και τις ΗΠΑ.Η ψηφοφορία που έγινε στο
Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών στην Γενεύη και έληξε με 25-6 ψήφους υπέρ,φέρνει ένα βήμα πιο κοντά - θεωρητικά τουλάχιστον - την πιθανότητα το Ισραήλ να οδηγηθεί σε δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων,σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει δική του ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με την συμπεριφορά του σε αυτό το πόλεμο(Σ.Σ:Μα πάνε καλά οι άνθρωποι;Θα εξετάσει μόνο του το Ισραήλ αν έκανε εγκλήματα πολέμου ο στρατός του;Υπάρχει περίπτωση ποτε με αυτό το τρόπο να βγούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία;)



Αγόρι τρέχει να σωθεί μετά απο βομβαρδισμό στην Ράφα τον Ιανουάριο.Η αναφορά Goldstone περνάει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.



Η απόφαση που χαραξτηρίστηκε ως "άδικη" και "μονομερής" απο το Ισραήλ,αναφέρεται στην έκθεση του συμβουλίου απο την διερευνητική αποστολή που είχε επικεφαλή των πρώην δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου απο την Νότιο Αφρική,
Ρίτσαρντ Γκόλντστουν και κατατέθηκε στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για περαιτέρω εξέταση.

Οι "πολέμιοι" της παραπομπής του Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου ήταν οι ΗΠΑ και η Ιταλία ενώ η Βρετανία και η Γαλλία,η οποία αναμενόταν να συμμετέχει,αντίθετα κάλεσε μάταια να καθυστερήσει η
απόφαση και δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία.Και οι δύο χώρες πιέστηκαν απο το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εναντιωθούν στο ψήφισμα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: