Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΡΙΠΗΣ- ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΡΙΠΗΣ- ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Η Δικαστική εμπλοκή της φαρμακοβιομηχανίας "MERCK", για μη σύννομες ενέργειες (δωροδοκίες, εκφοβισμοί, φοροδιαφυγή, κλπ)

Η "Merck" είχε "hit list" των εργαζόμενων ιατρών της, τους οποίους (η "Merck") προσπάθησε να "εξουδετερώσει", αποκαλύπτουν τα έγγραφα (γνωμοδοτήσεις) του δικαστηρίου

Mike Adams NaturalNews Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Προηγήθηκαν τα απόρρητα έγγραφα που ήρθαν στην επιφάνεια σε μια δικαστική υπόθεση Vioxx, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, που αποκαλύπτουν ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας "Merck" διατηρεί μια "hit list" των ιατρών εκείνων, οι οποίοι πρέπει να μείνουν «ουδέτεροι», για τις καταγγελίες που εκκρεμούν εναντίον της "Vioxx". Αν και αυτή η ιστορία έχει αναφερθεί στο NaturalNews και άλλες (ιντερνετικές) τοποθεσίες τον Απρίλιο (2009), η συμμετοχή της "Merck" στο πρόσφατο γύρο των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με τη συμπεριφορά της Merck προς τους επικριτές του (βλ. παρακάτω).

Όπως αναφέρθηκε στο "The Australian", τα έγγραφα που έχουν γνωστοποιηθεί στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Μελβούρνης εκθέτουν την εγκληματική πρόθεση της Merck η οποία παραδέχτηκε την πρόθεσή της, να οργανώσει δραστηριότητες, για να «σταματήσει η χρηματοδότηση στα ιδρύματα" και για να "γίνουν παρεμβάσεις στις ακαδημαϊκές συναντήσεις". (Οι δράσεις αυτές είναι άκρως παράνομες, εξ αρχής).

Σύμφωνα με τις καταθέσεις ρεκόρ που δόθηκαν στην παρούσα δίκη της Αυστραλίας, ένας υπάλληλος της "Merck" είπε, παραπέμποντας στον hit κατάλογο των γιατρών, "Ίσως να χρειάζεται να τους αναζητήσει όπου κι αν ζουν και να τους καταστρέψει......"

Αυτό ακούγεται πολύ σαν παραγγελία αρχιμαφιόζου, για ένα χτύπημα εναντίον άλλου κακοποιού, σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον δρόμο, έτσι δεν είναι;;;;;

Το Δικαστήριο άκουσε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία τουλάχιστον οκτώ κλινικές έρευνες απειλήθηκαν ή εκφοβίθηκαν από τη "Merck". Αυτό είναι σύμφωνο με τις πολλές εκθέσεις των ακαδημαϊκών, για (απειλές) εκφοβισμού από τη "Merck", που έχουν ήδη δημοσιευθεί στο NaturalNews.com και άλλα (ιντερνετικά) σημεία ειδήσεων. Η εικόνα της Merck που προκύπτει από τις αποκαλύψεις αυτές, είναι ότι η εταιρεία αυτή διευθύνεται από κακοποιούς οι οποίοι παρεμβαίνουν εναντίον όσων διαφωνούν, επιδιώκοντας να καταστρέψουν τη ζωή και τη σταδιοδρομία των επιστημόνων που τολμούν να πουν την αλήθεια σχετικά με τα επικίνδυνα ναρκωτικά της Merck.

Η κουλτούρα της εγκληματικότητας

Η "Merck" είναι μια εταιρεία, που έχει βυθιστεί στη κουλτούρα της εγκληματικότητας. Μεταξύ των πολυάριθμων αμφιβόλου (νομιμότητας) ενέργειές της, (είναι ότι) η "Merck" έκρυψε εσκεμμένα τις βλαβερές συνέπειες των ναρκωτικών στο ήπαρ, στη χοληστερόλη (http://www.naturalnews.com/024072_Z ...), ή ότι εκ προθέσεως απέκρυψε την απελευθέρωση των δεδομένων κλινικής μελέτης, τα οποία έδειξαν, ότι οι αποτυχίες του άλλου φαρμάκου χοληστερόλης (http://www.naturalnews.com/023889_V ...),, ότι έχει απόβλητα που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ εμβολίων και χημικών προϊόντων μεταποίησης στην παροχή νερού (http://www.naturalnews.com/023124_w ...), ότι συστάθηκαν από αυτήν υπεράκτιοι τραπεζικοί λογαριασμοί (offshore εταιρείες) για την αποφυγή φόρων δισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ, και ότι πιάστηκε για φοροδιαφυγή (http://www.naturalnews.com/021645_M ...),(http://www.naturalnews.com/023052_M ...). σε ένα τεράστιο πρόγραμμα της επιστημονικής απάτης, όταν αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία που χρησιμοποιούσε σε συγγραφή μελετών (σπίτι) με ανύπαρκτο (???) συγγραφέα "ανεξάρτητων" μελετών που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή ιατρικά περιοδικά, επανεξετάζεται!!!

Και αυτό είναι μόνο η αρχή της πραγματικής ιστορίας για τη "Merck". Διαβάστε περισσότερα εκπληκτικές ειδήσεις σχετικά με την εν λόγω εταιρεία εδώ: http://www.naturalnews.com/merck.html

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η Merck λειτουργεί από εγκληματική νοοτροπία, ή ότι καταφεύγει στην τακτική της παραπλάνησης και του εκφοβισμού, για να επιτύχει αυτό που δεν θα μπορούσε να επιτύχει με θεμιτά μέσα, για να πετύχει: Την αύξηση των πωλήσεων των φαρμακευτικών προϊόντων της.

Merck employees had hit list of doctors they sought to neutralize, court documents reveal (opinion)  230909banner1

Έτσι, αυτά που κάνει, σε τι αποσκοπούν για το εμβόλιο γρίπης των χοίρων; Απλά αυτό: Σχεδόν κανείς στον τομέα της σύγχρονης ιατρικής δεν έχει ταχθεί εναντίον των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων.

Είναι εκφοβιστικές ενέργειες σε σιωπή (των γιατρών), από τη "Merck" και άλλους κατασκευαστές του εμβολίου!!!!!

Εκφοβισμός των επιστημόνων

Πολλοί που εκφράζονται εναντίον των προϊόντων της "Merck", δέχονται γρήγορα επίθεση κατά της αξιοπιστίας τους. Εάν είναι σε ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα, διαπιστώνουν γρήγορα, ότι διακόπτεται η υποστήριξη της έρευνας τους, και ορισμένες καταλήγουν blackballed από τη φαρμακευτική βιομηχανία. Τελικά η "Merck" έχει καταστήσει απολύτως σαφές τα τελευταία χρόνια, ότι για όποιον μιλά προς τα έξω εναντίον των προϊόντων της "Merck", θα είναι ακαδημαϊκή αυτοκτονία.

Λοιπόν, πώς θα τολμήσουν έντιμοι επιστήμονες και γιατροί, οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι σε θέση να εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων που έχουν κατασκευαστεί από τη "Merck" και άλλες εταιρείες;;; Παρακολουθώντας τις ειδήσεις, (οι γιατροί) ήδη γνωρίζουν ότι αν αμφισβητούν δημοσίως την ασφάλεια του εμβολίου αυτού, (αυτή η αμφισβήτηση) θα μπορούσε να τους στοιχίσει τη σταδιοδρομία τους.

Τι είναι αυτή η σύγχρονη «επιστήμη» (αν μπορείτε να την ονομάσετε) έτσι) που μας ήρθε;;; Μια μπάντα του εκφοβισμού, φοβούνται οι επιστήμονες, φοβούνται πολύ να υψώσουν τη φωνή τους για το ζήτημα της ασφάλειας των φαρμακευτικών προϊόντων;;; Και αν ναι, πώς μπορεί κανείς να το ονομάζει "επιστημονικό φάρμακο" με τη πρώτη;;; Είναι κάτι περισσότερο σαν φάρμακο υπό την απειλή όπλου, όταν σας επιβάλουν τι υποτίθεται πως πρέπει να πείτε, διότι οι μεγάλοι παίκτες των εταιρειών, κρατάνε (μεταφορικά) πιστόλι στο κεφάλι σας.

Από πλευράς του εμβολίου της γρίπης των χοίρων η ίδια, η Big Pharma είναι ήδη "πηγή άντλησης πληροφοριών" στα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης γεμάτη ιστορίες με τη "προτιμώμενη άμυνα", υποστηρίζοντας πως ό, τι παρενέργειες εμφανίζονται από τα εμβόλια που θα έχουν συμβεί, ούτως ή άλλως δεν θα φταίνε τα εμβόλια. Σημειώστε ότι αυτή την ιστορία, φρόντισαν να τη κατασκευάσουν, πριν το εμβόλιο είναι ακόμα σε ευρεία χρήση! Πρόκειται, στην ουσία, ήδη για πρόβλεψη (απόκρουσης) ενός κύματος δυσάρεστων παρενεργειών και ότι προσπαθούν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στην αμερικανική κοινή γνώμη, για να σε διαλύσουν αυτές τις ανησυχίες, ως δήθεν απλή σύμπτωση.

Αυτή είναι η εκπληκτική, αντιφατική νοοτροπία της Big Pharma: Όταν έρχετε οποιαδήποτε βλάβη σε ασθενή που λαμβάνει τα φάρμακά τους, αυτό θα είναι απλώς σύμπτωση. Αλλά αν βλέπουν να έρχεται μια οποιαδήποτε βελτίωση της υγείας, που είναι πιθανή πάντα λόγω των ναρκωτικών και μόνο, θα ισχυρίζονται ότι βλέπουν πως βαδίζουν σε σωστό δρόμο (εξ αιτίας του φαρμάκου). Είναι ακριβώς αυτό το είδος της επιλεκτικής, αντιεπιστημονικής (πρακτικής) η οποία νομίζω ότι έχει προκαλέσει την απόλυτη καταστροφή της αξιοπιστίας για τη φαρμακευτική βιομηχανία (και εκείνων που προωθούν φάρμακα και εμβόλια). Η επιστήμη έχει εγκαταλειφθεί τελείως, αντικαταστάθηκε με βρόμικο μάρκετινγκ, για οικονομικό εκβιασμό και κατάφωρο εκφοβισμό όποιων κινούνται έξω από τις γραμμές τους.

Η αλήθεια δεν φοβάται να κάνουμε ειλικρινείς ερωτήσεις

Δεν βρίσκω περίεργο το γεγονός, ότι σχεδόν κανείς από τη συμβατική ιατρική κοινότητα δεν έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων!!! Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι αυτά τα εμβόλια, ενώ δεν έχουν δοκιμαστεί μακροπρόθεσμα, ξαφνικά εγκρίθηκαν από το FDA όλα την ίδια ημέρα και σήμερα υποστηρίζεται από τους γιατρούς, δεν απαντούν σε μια ενιαία ερώτηση σχετικά με την ασφάλειά τους;

Τώρα ξέρετε γιατί αυτή η υπόθεση της "Merck" στην Αυστραλία έχει σημασία για το δικαστήριο: γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας της "Merck", δεν είναι παράλογο να υποθέσουμε ότι οι γιατροί έπεσαν θύματα εκφοβισμού για να σιωπήσουν σχετικά με το εμβόλιο. Για 'οσους αμφισβητούν το εμβόλιο, αυτό ισοδυναμεί με πραγματική επαγγελματική αυτοκτονία.

Βλέπετε, τα εμβόλια αποτελούν τον πυρήνα μυθολογίας της σύγχρονης ιατρικής. Η Αμφισβήτηση της ασφάλειας ή της αποτελεσματικότητάς τους, θεωρείται ιεροσυλία στην ιατρική κοινότητα. Ολόκληρη η μυθολογία της δυτική ιατρικής,βασίζεται στην (εσφαλμένη) πεποίθηση ότι η χημική παρέμβαση είναι προτιμότερη από την αυτο-ίαση, και τα εμβόλια είναι το κεντρικό υπομόχλιο, με το οποίο το επιχείρημα συνδέεται. Αν καταρρεύσει η θεωρία των εμβολίων, το σύνολο του φιλοσοφικού προσωπίο, πίσω από το οποίο τώρα η δυτική ιατρική κρύβεται, θα συντριβεί την ίδια στιγμή.

Η προστασία της κερδοφορίας της δυτικής ιατρικής απαιτεί τη διαιώνιση του μύθου του εμβολίου. Και δεδομένου ότι ο μύθος δεν μπορεί να διατηρηθεί βασιζόμενος σε καθαρά επιστημονικά κριτήρια και μόνο (επειδή δεν υπάρχει πραγματική επιστημονική υποστήριξη του), θα πρέπει να υποστηριχθεί με κινήσεις-τακτικής, με το στυλ του εκφοβισμού και της δωροδοκίας. Γι 'αυτό η δωροδοκία των γιατρών από φαρμακευτικές εταιρείες είναι πλέον ρουτίνα. Είναι ο τρόπος που η «επιστήμη» των φαρμακευτικών φαρμάκων αναπαράγεται μέσω του μηχανισμού της σύγχρονης ιατρικής, στο βιομηχανικό μας σύμπλεγμα. Τα χρήματα αγοράζουν, ότι η πραγματική επιστήμη δεν μπορεί να υποστηρίξει: Η ιδέα ότι ο κόσμος του ιατρικού συστήματος πρέπει να βασίζεται σε χημική παρέμβαση (κάτι που συμβαίνει μόνο για να επωφεληθούν οικονομικά οι φαρμακευτικές εταιρείες, που διαιωνίζουν αυτούς τους μύθους).

Διαλεύκανση της αλήθειας

Αυτές οι αποκαλύψεις για τη "Merck", απειλούν τη μυθολογία της σύγχρονης ιατρικής, από την οποία εξαρτώνται τόσα πολλά δισεκατομμύρια δολάρια των εσόδων από τα ναρκωτικά. Ακόμα και οι γιατροί δεν θέλουν να μιλήσουν πολύ για τη "Merck". Γιατί;;; Διότι συνειδητοποιούν, ότι ως μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, η δεοντολογία της Merck συνδέεται προβληματικά, με τη δεοντολογία της δυτικής ιατρικής στο σύνολό της.

Ένα μεγάλο μέρος της δυτικής ιατρικής, μετά από όλα, βασίζεται σε φαρμακευτικά προϊόντα. ................ .................... .................. ...................

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: