Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

192 ασθενείς και ένας νεκρός με την έναρξη εμβολιασμών στη Σουηδία



Μόλις άρχισε το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο της ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Νοσοκόμες που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο Η1Ν1 στη Σουηδία ασθένησαν.
Μέσα σε μία μόνο μέρα 192 άτομα ασθένησαν και υπέστησαν παρενέργειες από τον εμβολιασμό και αναζήτησαν νοσοκομειακή περίθαλψη. Ένα άτομο πέθανε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, αλλά ως συνήθως "κουκουλώθηκε", με τη δήλωση πως "δεν είχε άμεση σχέση με το εμβόλιο" ο θάνατος του θύματος...


Η υπεύθυνη του Ινστιτούτου Επιδημιολογίας της Σουηδία, Annika Linde έσπευσε επίσης να υποβαθμίσει τα γεγονότα δηλώνοντας πως "το εμβόλιο έχει περισσότερες παρενέργειες από το συνηθισμένο εμβόλιο γρίπης. Είναι σημάδι της επιτυχούς δράσης προστασίας του" !


Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ο θάνατος και η 100% πρόκληση παρενεργειών στην υγεία ανθρώπων που δεν θα νοσούσαν από τη γρίπη καν ή που θα την ξεπερνούσαν με πολύ απλά και φυσικά μέσα, βαπτίζεται δείκτης "υψηλής προστασίας" και "αποτελεσματικότητας" του δηλητηρίου που εγχέεται στον ανθρώπινο οργανισμό!


Η μόνη εφημερίδα που μεταδίδει νέα σχετικά με τη συχνότητα εμφάνισης παρενεργειών στη Σουηδία - που πήραν από την πρώτη κιόλας μέρα μορφή χιονοστιβάδας- είναι η εφημερίδα Expressen...




Αυτό ακριβώς περιμένει και εμάς στην Ελλάδα. Δεν ελπίζω πως έχουμε άτομα ευσυνείδητα στα πόστα λήψης αποφάσεων για το ζήτημα. Η αντίσταση παραμένει στα όρια της αντίστασης των συνειδητών πολιτών. Η υγεία σας είναι στα χέρια σας. Απλά ΜΗΝ κάνετε το εμβόλιο! Από αυτό και μόνο εξαρτάται.. από τη δική μας απόφαση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ ή δείτε το εδώ:



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: