Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Οι Γκρίζοι Λύκοι παρεμβαίνουν στις εκλογές

Προωθούν τους εκλεκτούς της Άγκυρας

και ιδιαίτερα εκείνους του ΠΑΣΟΚ!!!

Το σενάριο του να ενισχυθεί στις εκλογές αυτές η εκπροσώπηση της μειονότητας είναι αυτό που έχει χρεωθεί προσωπικά ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής Μουσταφά Σαρνίτς.
Στις εκλογές στην ελληνική Θράκη υπάρχουν μόνο μειονοτικοί υποψήφιοι αυτό θα καταλάβει κάποιος που θα διαβάσει τις τουρκικές ιστοσελίδες και μάλιστα θα δει εντέχνως να προωθούνται ακόμη και μέσα από τις πιο ακραιφνείς, αν και οι περισσότερες είναι τέτοιες στην Τουρκία, οι υποψηφιότητες των υποψηφίων σοσιαλιστικών κομμάτων κυρίως του ΠΑΣΟΚ.
Τόσο κρατικά τηλεοπτικά κανάλια, όσο και εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας δεν κάνουν την παραμικρή αναφορά σε χριστιανούς υποψηφίους, αλλά επιδίδονται σε μια κούρσα της στήριξης των ισχυρών μειονοτικών υποψηφίων επιχειρώντας ακόμη και την έκπληξη. Σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα στην Ροδόπη θέλουν την εκλογή δύο… μουσουλμάνων κυβερνητικών βουλευτών, ενώ στην περίπτωση που η Ν.Δ. έλθει πρώτο κόμμα να υπάρχει η εκλογή των μειονοτικών ένας σε κάθε κόμμα, παράλληλα με την εκλογή δύο μειονοτικών στην Ξάνθη αναλόγως με τους συσχετισμούς που θα υπάρξουν. Ο πήχης λοιπόν της εκλογής μειονοτικών βουλευτών ανεβαίνει πολύ ψηλά και σ΄αυτό έχουν συστρατευτεί όλοι οι μηχανισμοί παρέμβασης στο πολιτικό παιγνίδι.
Η γραμμή που θα δοθεί μέσω των θρησκευτικών λειτουργών, αφού απλήρωτοι παραμένουν για σειρά μηνών οι ιμάμηδες, δεν τους είδαμε όμως με πλακάτ όπως τους άλλους εργαζόμενους στους δρόμους, μέσω των κουβαλημένων χιλιάδων ετεροδημοτών ψηφοφόρων από την Τουρκία, μέσω των εντύπων που οι εκδότες τους ξημεροβραδιάζονται στο προξενείο, προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή στρατηγική διείσδυσης.
Όλα αυτά όταν το χριστιανικό στοιχείο ψηφίζει ελεύθερα, δεν μαντρώνεται όπως ισχύει στις δημοκρατικές κοινωνίες και όπου οι υποψήφιοι επιδίδονται σε ένα αγώνα της όσο δυνατόν καλύτερης παρουσίασής τους και δυναμικής σε ψήφους


Πιστή στο δόγμα περί " Τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης" η γείτονα δεν κουράζεται να το επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία, ακόμη και εάν πρόκειται για ρεπορτάζ επικαιρότητας. Αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της Τουρκικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης...
"Οι δυο ισχυρότεροι υποψήφιοι από την Τουρκική Μειονότητα είναι οι βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης Αχμέτ Χατζί Οσμάν και Τσετίν Μαντατσί από το ΠΑΣΟΚ.
Στην συνέντευξη που παραχώρησαν στο TRT δήλωσαν ότι σε μια περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει έντονα οικονομικά προβλήματα θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να επηρεαστούν στο ελάχιστο οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης από τη κρίση.
Οι βαμβακοπαραγωγοί και οι καπνοπαραγωγοί θα αντιμετωπίσουν μείωση κατά 60% στις χρηματοδοτήσεις. Και αυτό σημαίνει ότι η φετινή θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τους αγρότες της μειονότητας".
Με δάκρυα χαράς θα δω τον πρώτο Τούρκο υπουργό με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ


Ο Αχμέτ Κότς γράφει για το ανερχόμενο αστέρι του ΠΑΣΟΚ Κοτζά Μουμίν Ριτβάν
«Δεν είναι όνειρο είναι μια χειροπιαστή πραγματικότητα»


Σε άρθρο του ο γνωστός Αχμέτ Κότς από την Μπρούσα, του «συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης» αναλύει την γραμμή που πρέπει να ακολουθήσουν οι «Τούρκοι» της Δυτικής Θράκης, τα αδέλφια του, όπως τα αποκαλεί, τονίζοντας ότι στις εκλογές της Κυριακής που είναι σημαντικές για τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης λόγω των εξελίξεων και της δυνατότητας να έχει μάλλον αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ, ήρθε η ώρα να αποκτήσουν σ’ αυτό το σημείο καμπής, τον πρώτο Τούρκο υπουργό στη νέα κυβέρνηση.
Αφού υπογραμμίζει ότι ο Αχμέτ Χατζηοσμάν είναι εντάξει και δεν χρειάζεται άλλη βοήθεια, αναφέρεται στο γεγονός ότι ένα νέο αστέρι ανατέλλει στην Θράκη κι αυτός είναι ο Μεχμέτ Μουμίν Ριτβάν.
Έτσι τονίζει η μειονότητα θα έχει στη νέα βουλή τρείς μειονοτικούς βουλευτές κι αυτούς στο ΠΑΣΟΚ, τότε δε θα είναι η ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει κι αν τολμήσει ο Γιώργος Παπανδρέου ας μην κάνει έναν υπουργό από την μειονότητα.
Υπολογίζει δε ότι στις προηγούμενες εκλογές ο Ριτβάν πήρε 2.485 ψήφους, ενώ ο Γιώργος Πεταλωτής 7.749. Αν γινόταν μια πιο καλή διαχείριση αυτή τη φορά σίγουρα ο Ριτβάν θα είναι βουλευτής. Κι αυτό δεν είναι όνειρο, υπογραμμίζει.
Αν δω αυτό το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα, λέει, τότε θα κλάψω από χαρά και τα δάκρυά μου θα είναι δάκρυα ανακούφισης...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: