Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Ανάλογο της εποχή φαίνεται να είναι το φύλλο των παιδιών.


Οι γυναίκες το γνωρίζουν πολύ καλά: η εγκυμοσύνη ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση, ιδίως όταν το έμβρυο που σχηματίζεται μέσα τους προορίζεται για αγόρι. Σε μια τέτοια περίπτωση οι επιπλοκές είναι πάντα πολύ περισσότερες απ' ότι στην περίπτωση που έχουμε κορίτσι. Κι αυτό διότι, σε αντίθεση με εκείνο που θα μπορούσε κανείς να πιστέψει, τα αγόρια είναι πολύ περισσότερο ευάλωτα από τα κορίτσια στα πρώτα στάδια της ζωής τους, με συνέπεια πολύ λιγότερα αγόρια να επιβιώνουν μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.

Για το λόγο αυτό, η μητέρα φύση έκανε ακόμα μια φορά σωστά τη δουλειά της προνοώντας ένα κόλπο για τα αγόρια, προκειμένου να υπάρχει μια γενική ισορροπία δυνάμεων. Διότι, φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα κορίτσια θα έφταναν ασταμάτητα στη ζωή, σχηματίζοντας στρατιές ολόκληρες που θα καταδυνάστευαν τα αδικημένα από τη φύση και ανυπεράσπιστα αγόρια. Η απόλυτη σφαγή!

Σύμφωνα λοιπόν με τους ερευνητές της Κλινικής Μοδένα της Ιταλίας που διεξήγαγαν τη σχετική έρευνα, οι γυναίκες που συλλαμβάνουν κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου έχουν περισσότερες πιθανότητες να κυοφορήσουν αγόρι, ενώ εκείνες που συλλαμβάνουν κατά τους ανοιξιάτικους μήνες, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να "πιάσουν" κορίτσι.

Το γεγονός αυτό, αν μην τι άλλο, "ξεσκεπάζει" το σχέδιο που έχει επινοήσει η φύση για να διατηρεί την ισορροπία, δεδομένου του γεγονότος ότι τα ποσοστά σύλληψης είναι πάντα πολύ πιο αυξημένα από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο. Έτσι, ενώ από τη μια μεριά ο δείκτης βρεφικής θνησιμότητας είναι πολύ μεγαλύτερος στα αγόρια, από την άλλη έχουμε περισσότερες συλλήψεις αγοριών, επομένως μια αποδεκτή γενική ισορροπία δυνάμεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: