Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Πρέπει να χωρίσει τις 82 γυναίκες του!!!

Πρέπει να χωρίσει τις 82 γυναίκες του!!!

Ένας 84χρονος Νιγηριανός με 86 συζύγους και 170 παιδιά αποδέχθηκε ένα διάταγμα των ισλαμικών αρχών το οποίο προβλέπει ότι πρέπει να διαζευχθεί τις 82 εξ αυτών, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.

Το BBC, επικαλούμενο έναν τοπικό εμίρη, μετέδωσε ότι ο Μαχαμαντού Μπέλο Αμπουμπάκαρ συμφώνησε το Σάββατο στο μαζικό διαζύγιο.

Ο Αμπουμπάκαρ, πρώην δάσκαλος και ιεροκήρυκας, αντιμετώπιζε τη θανατική ποινή βάσει της Σαρίας, του ισλαμικού νόμου που θεσπίστηκε και πάλι το 2000 στη βορειοδυτική Νιγηρία.

Μολονότι η θανατική ποινή ακυρώθηκε, ο Αμπουμπάκαρ αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο της έξωσης από το σπίτι του.

Νιγηριανά μέσα ενημέρωσης και το BBC είχαν πάρει συνέντευξη από τον Αμπουμπάκαρ μερικές εβδομάδες νωρίτερα και εκείνος είχε ισχυριστεί πως δεν προβλέπεται στο Κοράνι τιμωρία για όποιον έχει περισσότερες από τέσσερις συζύγους.

Ωστόσο το Νιγηριανό Ανώτατο Συμβούλιο Ισλαμικών Υποθέσεων αποφάνθηκε πως η Σαρία περιορίζει σαφώς τους άνδρες στις τέσσερις συζύγους.

Πηγή: news.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: