Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Ρωσία: Σενάρια επιστροφής του Πούτιν στην προεδρία

Ρωσία: Σενάρια επιστροφής του Πούτιν στην προεδρία
Ο Πούτιν μπορεί να επιστρέψει στη ρωσική προεδρία μέσα στο 2009 αν παραιτηθεί ο πρόεδρος Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ενδέχεται να παραιτηθεί από τη θέση του μέσα στο 2009 για να ανοίξει έτσι ο δρόμος για την επιστροφή του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Vedomosti, που επικαλείται ανώνυμη πηγή, η οποία πρόσκειται στο Κρεμλίνο.

Χθες Τετάρτη, ο Μεντβέντεφ πρότεινε η θητεία του προέδρου να γίνει έξι από τέσσερα χρόνια που είναι σήμερα, ένα βήμα το οποίο η εφημερίδα εκτιμά ότι αποτελεί μέρος του σχεδίου του Βλαντισλάβ Σουρκόφ, επικεφαλής του επιτελείου του Ρώσου προέδρου.

Σύμφωνα με το σχέδιο, ο Μεντβέντεφ θα μπορούσε να εισηγηθεί αλλαγές στο Σύνταγμα και αντιλαϊκές κοινωνικές μεταρρυθμίσεις «ώστε ο Πούτιν να επιστρέψει στο Κρεμλίνο για μεγαλύτερη περίοδο», γράφει η εφημερίδα.

«Υπό αυτό το σενάριο ο Μεντβέντεφ θα μπορούσε να παραιτηθεί νωρίτερα επικαλούμενος συνταγματικές μεταρρυθμίσεις και να διεξαχθούν προεδρικές εκλογές μέσα στο 2009», σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται την ίδια πηγή.

Η εφημερίδα έγραψε ότι ο Πούτιν, ο οποίος είναι ο σημερινός πρωθυπουργός, θα μπορούσε έτσι να κάνει δύο εξαετείς θητείες, από το 2009 ως το 2021.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν βλέπει τον λόγο να επιστρέψει ο Πούτιν στην προεδρία το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: