Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ήχος Ταχύτερος από το Φώς !!!


2222 Θα απλοποιήσω όσο γίνεται τα επιστημονικά στοιχεία για να είναι κατανοητά. Σημασία έχει να καταλάβετε ότι ο κόσμος δεν είναι όπως επίσημα μας λένε ! Αν καταλάβετε αυτό, θα μπορέσετε να πάψετε να τα παίρνετε όλα της μετρητοίς και θα μπορέσετε να κάνετε το βήμα να απελευθερωθείτε, γινόμενοι πολεμιστές, ελεύθεροι άνθρωποι.
Όμως για να έχετε την δυνατότητα να το καταλάβετε, όσο τρελό και να σας φαίνετε πρέπει να έχετε Ψυχή, και επιπλέον να μην ομαδοποιείστε σε πρόβατα (πολιτικά, θρησκευτικά, αθλητικά κλπ) !
Επισήμως η ταχύτητα του ήχου είναι 340m/s (μέτρα ανά δευτερόλεπτο) και του φωτός 300.000.000m/s.
2
Σε αυτό το σχεδιάγραμμα τεστ του ακουστικού συστήματος,
οι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν
ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός σε ομάδες ηχητικών κυμάτων,
καθώς και αρνητικές ομάδες ταχυτήτων του ήχου.
Στην τελευταία περίπτωση, η κορυφή του παλμού εξόδου ταξιδεύοντας μέσα από το φίλτρο βρόχου ενεργοποίησε το φίλτρο πριν η κορυφή του παλμού εισόδου να φτάσει στην αρχή του φίλτρου.
1.2
Το διάγραμμα είναι του Bill Robertson . Για πρώτη φορά οι επιστήμονες απέδειξαν πειραματικά ότι  οι παλμοί του ήχου μπορούν να ταξιδέψουν ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός C.
Η ομάδα του Dr William Robertson από το Middle Tennessee State University επίσης απέδειξε ότι η ταχύτητα των ηχητικών κυμάτων μπορεί να γίνει άπειρη και ακόμη αρνητική.
Η ιστοσελίδα του Dr William Robertson είναι
Και το βίντεο που τα βλέπετε αυτά ζωντανά :

απέδειξαν πειραματικά ότι παλμοί του ήχου μπορούν να ταξιδέψουν ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός C. …η ταχύτητα των ηχητικών κυμάτων μπορεί να γίνει άπειρη και ακόμη αρνητική.
5
Το πείραμα έγινε με την βοήθεια δύο φοιτητών, ένα καθηγητή γυμνασίου και δύο μαθητές γυμνασίου. Έλαβαν χρηματοδότηση από την υποτροφία NSF STEP (Science, technology, engineering, math Talent Enhancement Program).
Ακριβώς όπως γίνεται και εδώ, όταν οι φοιτητές δεν έχουν πολιτικές ή φεστιβαλικές υποχρεώσεις, καταλήψεις κλπ και οι καθηγητές έχουν διάλειμμα από την αρχηγική φαγωμάρα μεταξύ τους και τις ενασχολήσεις με την εταιρία που ανήκουν.
3
Μετά αναρωτιέσαι πως επιτυγχάνουν να έχουν Υπέρ-Τεχνολογίες ???
Αλλά ξέχασα θα τις αντιμετωπίσουμε με την Ελληνική μαγκιά, μεταξύ φραπέ, τσίπουρου, φωτεινών Ελ, Ανδρομέδιων, Ε, Ολύμπιων συμμάχων από το Διάστημα και με την βοήθεια από τις Τήλε-Περσόνες και τα Τουρκικά σήριαλ, την Σεχραζάτ και τα τσιφτετέλια !!!.
Πέτα την τηλεόραση και άρχισε να χρησιμοποιείς τον Νου σου.


4
8
Πυθαγόρης Ο Σάμιος
Εντόπισε τα αρμονικά μουσικά διαστήματα. Εισήγαγε στη φιλοσοφία την αντίληψη των δυο κόσμων, της Νόησης και της Αίσθησης. Έψαξε την ουσία των πραγμάτων στους αριθμούς. Δημιούργησε και γέμισε με νόημα τις λέξεις, φιλοσοφία και κόσμος.
Οι αριθμοί είναι αυτή η ίδια η ουσία του κόσμου και όχι απλώς σύμβολα ποσοτικών σχέσεων, γι’ αυτό και είναι ιεροί.
Η μονάδα (1) συμβολίζει το πνεύμα, τη δύναμη εκείνη από την οποία προέρχεται το παν. Η δυάδα (2) δείχνει τις δύο μορφές της ύλης – Γη και Νερό. Η τριάδα (3) φανερώνει το χρόνο στις τρεις του διαστάσεις – παρόν, παρελθόν, μέλλον κ.ο.κ.
Η κατανόηση των κοσμικών φαινομένων ήταν δυνατή με τη αριθμολογία, τη γεωμετρία και τη μουσική. Κατά το Διογένη το Λαέρτιο ο Πυθαγόρας θεωρούσε ως αρχή όλων των πραγμάτων τη μονάδα. Από τη μονάδα προερχόταν η αόριστη δυάδα με την εκδήλωση της μονάδας και ως ύλης. Από τη μονάδα και την αόριστη δυάδα γίνονταν οι αριθμοί. Από τους αριθμούς τα σημεία. Από αυτά οι γραμμές, από τις οποίες σχηματίζονται τα επίπεδα, και από αυτά τα στερεά.
Από τα τελευταία τα αισθητά σώματα, με τα τέσσερα στοιχεία φωτιά, νερό, γη, αέρας που μεταβάλλονται και που με την αλλαγή τους γίνεται ο κόσμος έμψυχος, νοερός, σφαιροειδής, που περιέχει στο μέσο του τη Γη». Έλεγαν επίσης ότι  η Γη στρέφεται γύρω από τον άξονά της και ταυτόχρονα γύρω από τον Ήλιο.
Η ταχύτατη κίνηση όλων των ουράνιων σφαιρών δημιουργεί ήχους και οι τελευταίοι την αρμονία. Αρμονία επίσης για το σώμα είναι η ψυχή, η οποία διατηρεί κάποια συμμετρία ανάμεσα στο υλικό και το πνευματικό στοιχείο του ανθρώπου. Η ψυχή έχει τις ιδιότητες της ταυτότητας, της ετερότητας, της στάσης και της κίνησης (τετρακτύς)
Μια Πολύ Σημαντική Σημείωση Πυθαγόρειας Διδαχής
Δεν είναι δίκαιον να προσφέρεται, σε όποιους κατά τύχη συναντούν, αυτά που με τόσους αγώνες και σπουδή απεκτήθησαν, όπως ούτε τα μυστήρια των Ελευσίνιων Θεών αποκαλύπτονται σε αμύητους. Ισόποσα άδικοι και ασεβείς είναι εκείνοι που το πράττουν.
Χρειάζεται χρόνος για να απορριφθούν οι ηθικοί ρύποι που είχαν εισχωρήσει εντός των απαίδευτων ψυχών, μέχρι να καταστούν μετά από πολλά έτη ικανές προς αποδοχή των Πυθαγορείων διδαγμάτων.
Πρέπει με φωτιά και με σίδερο και με κάθε άλλη μέθοδο να καθαρίσουν οι αφύσικες και βαθιά ριζωμένες επιθυμίες, πάθη και κακές έξεις και αφού η ψυχή απαλλαχθεί από όλα εκείνα τα κακά, τότε μόνο είναι δυνατόν να φυτευτεί κάτι χρήσιμο εντός της και να παιδαγωγηθεί.
Η καλλιέργεια της ψυχής είναι άκρως απαραίτητη πριν δεχθεί τους λόγους της φιλοσοφίας.
miastala_thumb
O Κώδικας του Πλάτωνα
Ο Πλάτων ήταν ο Μορίς Μπορ  της Χρυσής Εποχής στην Ελλάδα και το έργο του ίδρυσαν τον δυτικό πολιτισμό και τις επιστήμες. Τα ευρήματα ο Dr Jay Kennedy θα αλλάξουν ριζικά την ιστορία των απαρχών της δυτικής σκέψης. Ο Δρ Kennedy, του οποίου τα πορίσματα έχουν δημοσιευθεί στην έγκυρη Αμερικανική εφημερίδα Apeiron, αποκαλύπτει ότι…
ο Πλάτων χρησιμοποίησε μια μορφοδιάταξη των συμβόλων, που κληρονόμησε από τους αρχαίους οπαδούς του Πυθαγόρα, για να δώσει στα βιβλία του μια μουσική δομή. Έναν αιώνα νωρίτερα, ο Πυθαγόρας είχε διακηρύξει ότι οι πλανήτες και τα αστέρια παράγουν μια μη ακουστή μουσική, μια «αρμονία των σφαιρών». Ο Πλάτων μιμούνταν αυτήν την κρυφή μουσική στα βιβλία του.
Ο Δρ Kennedy, ένας ερευνητής στο Κέντρο Ιστορίας της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής, λέει:
«Όπως διαβάζουμε τα βιβλία του, τα συναισθήματά μας, ακολουθούν τα σκαμπανεβάσματα της μουσικής κλίμακας. Ο Πλάτωνας παίζει τους αναγνώστες του, όπως τα μουσικά όργανα.»
Ωστόσο ο Πλάτων δεν σχεδίασε την κρυπτογράφηση του καθαρά για διασκέδαση – ήταν για τη δική του ασφάλεια. οι ιδέες του Πλάτωνα ήταν μια επικίνδυνη απειλή για την Ελληνική θρησκεία. Είπε ότι
..οι μαθηματικοί νόμοι και όχι οι Θεοί ελέγχουν το σύμπαν.
Αν είσαι Αγανακτισμένος-σχιζοφρενής, τι περιμένεις να καταλάβεις;
17_thumb4
NASA SOHO και Suncruiser A’
Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Suncruiser συνοπτικά ! Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν. Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.
Το διαστημόπλοιο SOHO (κοινό πρόγραμμα της NASA και της ESA) εκτοξεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1995 και σε τέσσερις μήνες έφτασε στο σημείο Langrange* L1, σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα πιο κοντά στον Ήλιο. Όμως το σημείο είναι πάνω από το γενικό επίπεδο που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες και οι δορυφόροι των δυο αέριων γιγάντων του Ηλιακού μας συστήματος ! Και γιατί αυτό ? Μα για να παραμένει σε σταθερό σημείο μονίμως! Και για κάτι άλλο,
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !
ΓΙΑΤΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ !!!
NAI TO ΕΙΔΑΝΕ
Κάποιες πληροφορίες είχαν, και φυσικά το είδαν ! Τι αστείο είναι, ότι αυτό, δηλαδή
το Suncruiser ήτανε και ΕΙΝΑΙ πολύ φωτεινότερο από τον ήλιο !!!
Φαίνεται στην φωτογραφία όπου χαμηλώνοντας την φωτεινότητα ώσπου ο Ήλιος να γίνει σκοτεινός αυτό λάμπει σαν Ήλιος ! Οι φωτογραφίες μεταδίδονται περίπου κάθε μισή ώρα. Έτσι μας λένε φυσικά, αλλά και έτσι να είναι το paintbrush (αλλοίωση με πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας) πάει σύννεφο. Παρά όλα αυτά κάτι ξεφεύγει και από αυτά είναι οι φωτογραφίες που βλέπετε.
Τώρα τι είναι το Suncruiser ? Είναι ένα διαστημόπλοιο μήκους 42.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ (η περίμετρος της Γης είναι 40.000 χιλιόμετρα. Με τεχνολογίες Βαθμωτών Πεδίων  Ενεργού Κενού «Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό» και Υπέρ Διαστατικής φυσικής. Όλα αυτά είναι που δεν μας άφησαν να μάθουμε και να κατασκευάσουμε από τα μέσα του 19ου αιώνα, με την εξαφάνιση των 196 από τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell του Σκωτσέζου θεωρητικού φυσικού και μαθηματικού. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εξαφάνιση από τα βιβλία του Tesla και η ανάδειξη του κρετίνου Αϊνστάιν.
ISD_highres_STS103_STS103-734-59_3_Edit
NASA SOHO και Stargates B΄
Από πού είναι ? Είναι εκατομμυρίων ετών παρατημένο σκάφος εξ ανάγκης των Κυνών του Σειρίου.
Τι ρόλο βαράει ? μα του χωροφύλακα ! Του χωροφύλακα του Ηλιακού συστήματος, το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται στην ένατη υπέρ λεωφόρο των Stargates του Γαλαξία μας.
Αλήθεια ξέρεις Ποιό είναι το όνομα του Γαλαξία που βρισκόμαστε ? Είναι… Ηριδανός ! συνέχεια
Η ελάχιστη ταχύτητα του Suncruiser όταν κινείτε είναι 2.320km/ δευτερόλεπτο η 8.352.000km/ ώρα !!! Φυσικά δεν έχουμε τις δυνατότητες της NASA, οι υπολογισμοί είναι προσεγγιστικοί. Η μεγαλύτερη που έχει παρατηρηθεί είναι 37.066km/ δευτερόλεπτο η 133.440.000km/ ώρα !!! Βέβαια με φωτογραφίες κάθε 15 περίπου λεπτά και μισή ώρα δεν είναι εύκολο να βγάλει κανείς άκρη.
Και η μοίρα των ανθρώπων παραμένει αβέβαιη.
Όταν  γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, θα έχουμε συγκομιδή.
NASA SOHO and WAR Γ’
Πόλεμος στον Ήλιο ? Μα τα «παραμύθια» του Λουκιανού μας λες τώρα ρε Ίων ? θα πει κάποιος. Nαι ίσως ! Ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς (120-180 μ.Χ. περίπου) γεννήθηκε στα Σαμόσατα.  Διαβάζοντας τον «Ικαρομένιππο» του Λουκιανού, παρατηρούμε τα εξής..
1.Ξεκινώντας ο Μένιππος, που ο Λουκιανός τον ονομάζει «Ικαρομένιππο», λόγω του ότι «πετούσε» τον βάζει να μετράει την απόσταση και τη διαδικασία αποκόλλησης από την έλξη της Χθονός για το ταξίδι προς την Σελήνη! Οι αποστάσεις και ο χρόνος ταυτίζονται με τις πραγματικές!
2.Τον βάζει να λέει ότι, συναντά στη Σελήνη ανθρώπους! Μάλιστα αναφέρει και πόλεις!
3.Τον βάζει να λέει ότι, η Σελήνη είναι ο πρώτος σταθμός για το ταξίδι του προς τον Όλυμπο, την κατοικία των θεών, που βρίσκεται μακριά, ενώ στην πορεία προς τα εκεί, αφήνει πίσω του ακόμα και τον Ήλιο! Και άλλα πολλά!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: