Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

AIDS :Ενα ακόμα βιολογικό όπλο ;

Πώς λειτουργεί ο ιός HIV και τι κάνει στον οργανισμό μας;


Ας δούμε με πολύ απλά λόγια πως μολύνει τα κύτταρα ο ιός του Έιτζ - ή αλλιώς HIV, πως λειτουργεί μέσα μας και τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό.

Ο ιός HIV εισβάλλει και μολύνει τα υγιή κύτταρα.

Για να επιβιώσει και να μεγαλώσει, ο ιός HIV πρέπει να εισβάλλει σε όλο και περισσότερα υγιή κύτταρα στο σώμα μας.

Στον ιό, "αρέσει" να εισβάλλει σε κάποια κύτταρα που ονομάζονται CD4. Το σώμα μας έχει δισεκατομμύρια από κύτταρα CD4.

Εικόνα


Τι είναι όμως αυτά τα κύτταρα που προσβάλλει ο ιός HIV;

Αυτά τα κύτταρα βοηθάνε το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενάντια σε μικρόβια και ιούς που μπορούν να μας κάνουν άρρωστους.

Φανταστείτε ότι κάθε κύτταρο CD4 στο σώμα μας είναι και ένα εργοστάσιο.

Το κάθε κυτταρικό εργοστάσιο CD4 δημιουργεί ουσίες οι οποίες προστατεύουν το σώμα μας απο τις αρρώστιες (αντισώματα).
Για να απλωθεί και να αναπτυχθεί, ο ιός HIV πρέπει να πάρει λοιπόν τον έλεγχο αυτού του εργοστασίου!

Ο ιός έχει ειδικά χημικά που του επιτρέπουν να "ξεκλειδώσει" και να μπεί στο κύτταρο CD4. Τα χημικά είναι κάτι σαν "κλειδί" στην επιφάνεια του ιού.

Όταν μπεί στο κύτταρο CD4, ο ιός χρησιμοποιεί ένα χημικό που λέγεται ανάστροφη μεταφορά (reverse transcriptase) για να κρύφτει (μεταμφιεστεί) και να μη γίνει αντιληπτός.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον εντοπίσει ο οργανισμός μας και να τον καταπολεμήσει!!

Ο "μεταμφιεσμένος" ιός χρησιμοποιεί ένα χημικό που λέγεται integrase ως κλειδί για να μπει μέσα στο "κέντρο ελέγχου" το εργοστασίου.

Μέσα στο κέντρο ελέγχου αυτό όμως, δημιουργούνται ουσίες για την προστασία του οργανισμού μας ενάντια στις αρρώστιες...

Ο κρυμμένος ιός παίρνει τον έλεγχο του κέντρου αυτού και αλλάζει τις εντολές του κυττάρου. Έτσι μπορείτε σιγά σιγά να καταλάβετε τι αρχίζει και συμβαίνει στον οργανισμό μας...

Το κύτταρο CD4 διατάσσεται να δημιουργήσει ιούς HIV.

Πλέον το κύτταρο δεν δημιουργεί ουσίες που βοηθάνε στην προστασία του οργανισμού από τις αρρώστιες. Το μολυσμένο κύτταρο CD4 είναι τώρα ένα εργοστάσιο παραγωγής ιών HIV, δημιουργώντας νέα κομμάτια ιών.

Άλλο ένα είδος χημικού που λέγεται protease κόβει και συνθέτει (συναρμολογεί) τα νέα κομμάτια του ιού σε τέλεια αντίγραφα του ιού HIV.

Αυτά τα νέα αντίγραφα του ιού φεύγουν από το κύτταρο για να βρουν άλλα κύτταρα CD4 για να εισβάλλουν. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται συνέχεια.

Εικόνα


Έτσι, όταν προσβληθεί μεγάλος αριθμός τέτοιων κυττάρων, τότε πλέον έχουμε ένα πολύ αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και σύντομα εξασθενεί και αφανίζεται.

Αυτό στην ουσία γίνεται επειδή τα "εργοστάσια" αντισωμάτων δεν παράγουν πλέον αντισώματα, αλλά καινούρια αντίγραφα ιών HIV.

Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, είναι να μην έχει το μολυσμένο άτομο καμία άμυνα σε αρρώστιες κι έτσι να αποβιώσει ακόμα και από ένα κρυολόγημα!!


http://coolweb.gr/pos-leitourgei-molynei-eitz-HIV/
Τωρα δεν ξέρω τι λέτε εσεις ,αλλα ή η φυση θέλει να μας βγάλει απο την μέση (εφόσον λένε κάποιοι οτι ειναι φυσικος ιος) ή κάποιοι έχουν πολύ σατανικό μυαλό και δημιούργησαν τον τέλειο δούρειο ίππο.(Κλίνω στο 2ο)
Πάντως αν στην θέση του ιου βάλουμε το κακό,στην θέση του οργανισμού βάλουμε τον πλανητη μας - κοινωνία και στην θέση των κυττάρων βάλουμε τους ανθρώπους, βγαίνει μια ωραία διδακτική ιστορία.
 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: