Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011

ΚΑΜΙΑ, μά ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΤΑΛΙΑΣ και ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ Μ.Μ.Ε….!!!


ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΕ 54.ΟΟΟ «ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ» και ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 5% ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ , ΑΝΩ ΤΩΝ 90.000 ΕΥΡΩ…!!!

Το ίδιο ακριβώς «έργο» παίχτηκε και με το Μνημόνιο που υπέγραψαν Ιρλανδία—Πορτογαλία…!!!
Καμία απολύτως σχέση δεν έχουν οι Χώρες αυτές με το Μνημόνιο πού υπέγραψαν οι δικοί μας δωσίλογοι
, πού ξεπουλάνε την Ελλάδα … Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι στην Σύνοδο του Ε.Λ.Κ. η Μέρκελ απευθυνόμενη στον Σαμαρά του είπε: «Γιατί αντιδράς έτσι, τι ζητάς.;;;»
Και ό Σαμαράς απάντησε: «Να δώσετε και στην Χώρα μου ό,τι δώσατε με το Μνημόνιο σε Ιρλανδία—Πορτογαλία.
Φέρτε μου το Μνημόνιο που υπέγραψαν οι Χώρες αυτές να το υπογράψω τώρα»…
Τώρα πάλι με αφορμή το πρόγραμμα λιτότητος της Ιταλίας , κάνουν παραλληλισμό για να «περάσουν» στον κόσμο ότι:
Να όλες οι Χώρες της Ευρωζώνης δέχονται την επίθεση την αγορών και παίρνουν μέτρα λιτότητας για να εξισορροπήσουν το δημοσιονομικό χρέος τους…
Πρόκειται περί μεγίστης εξαπάτησης πού κάνει η Κυβέρνηση του Giorgo σε συνεργασία με τις «Ναυλωμένες Ουκρανέζες» των Μ.Μ.Ε., για να παραπλανήσουν τον Ελληνικό λαό. Προσέξτε λοιπόν σε τι συνίστανται τα μέτρα λιτότητας της Ιταλία και αν έχουν σχέση με τα δικά μας:
*-- Καταργεί 54.000 Αξιωματούχους (Ντενεκέδες) της Τοπικής Αυτοδιοίκησης . *-- Θα ζητηθεί έκτακτη εισφορά για μια διετία, στους… μεγαλοεισοδηματίες…!!! *-- Όσοι πολίτες κερδίζουν πάνω από… 90.000 ευρώ το χρόνο, θα πρέπει να καταβάλουν ποσοστό φόρων 5% για το ποσό που υπερβαίνει το όριο αυτό, ενώ ο φόρος ανεβαίνει στο 10%, για το μέρος των εισοδημάτων που υπερβαίνουν τις 150.00 ευρώ…!!! *--Οι περικοπές στους προϋπολογισμούς των υπουργείων, θα είναι της τάξεως των τα έξι δις. ευρώ.
Ανάλογο το ύψος των περικοπών στην Δημόσια Διοίκηση

*-- Η Υγεία, η Έρευνα, ο Πολιτισμός και η Παιδεία, όπως τόνισε ο “Καβαλιέρε” δεν αγγίζονται καν…
Πού υφίσταται η σχέση των μέτρων λιτότητας μεταξύ Ελλάδος—Ιταλίας και πού βρίσκεται ο παραλληλισμός και η αναλογία εισοδήματος , μισθών και συντάξεων μεταξύ Ελλήνων και Ιταλών;;;


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: