Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει την οικονομία σε “ ζόμπι”Τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την ένταση της ύφεσης δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει μετατρέψει την οικονομία σε ένα πραγματικό ζόμπι. Στο πρώτο εξάμηνο η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 7,5% όταν η κυβέρνηση προέβλεπε ότι σε ετήσια βάση δεν θα ξεπερνούσε το 3,9%. Η διαφορά είναι θηριώδης, και δυστυχώς οι προοπτικές είναι ακόμη χειρότερες καθώς το οικονομικό επιτελείο αντί να ταρακουνηθεί από τα στοιχεία ρίχνει λάδι στη φωτιά της κρίσης.
Δεν μπορούν να εξηγηθούν διαφορετικά οι αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών για αύξηση του ΦΠΑ στο 23% σε εκατοντάδες προϊόντα και στην εστίαση, αλλά και την επιβολή έκτακτης εισφοράς σε εισοδήματα, Ι.Χ. και ακίνητα. 
Η μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις της ύφεσης, θα χτυπήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα αυξήσει την ανεργία σε επίπεδα κοντά στο 20%.
Παράλληλα η διεύρυνση της ύφεσης προκαλεί σοβαρά δημοσιονομικά προβλήματα. Το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος υπολογίζονται ως ποσοστό του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος. Οσο μικρότερο είναι το ΑΕΠ τόσο μεγαλύτερο είναι το έλλειμμα και το χρέος σε ποσοστιαία βάση. Με βάση τις νεότερες και δυσμενέστερες εκτιμήσεις το έλλειμμα μπορεί να κλείσει φέτος σε επίπεδα άνω του 11% και το δημόσιο χρέος κοντά στο 160% του ΑΕΠ.
Οι θυσίες των πολιτών πήγαν χαμένες από την πολιτική του Μνημονίου. Η κυβέρνηση, αντί να μειώσει το βαθύ ΠΑΣΟΚ, διέλυσε τον ιδιωτικό τομέα και έριξε την οικονομία στα βράχια της ύφεσης.
 http://filologos10.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: