Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Yπόνοιες για ξένο δάκτυλο. Στο σκοτάδι οι έρευνες της πρωτοφανούς βεβήλωσης του τάφου του Τάσσου Παπαδόπουλου

Λευκωσία: Δύο είναι τα σενάρια που αυτή τη στιγμή διερευνά με πάσα σοβαρότητα η Αστυνομία σε σχέση με την πρωτοφανή ιεροσυλία στον τάφο του τέως Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σε συνεχεία συσκέψεις έγινε εξέταση όλων των στοιχείων και ενδείξεων που υπήρχαν.

Το πρώτο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές αφορά τη διασύνδεση ορισμένων στοιχείων αλλά και προσώπων με εθνικιστική οργάνωση. Διερευνήθηκε η πιθανότητα να ήρθαν κάποιοι πυρήνες της εν λόγω οργάνωσης από το εξωτερικό και να υποκίνησαν την κλοπή της σορού, με απώτερο στόχο τη δημιουργία αναταραχής. Το σενάριο αυτό ενδυνάμωσε πληροφορία ότι θεάθηκε να διέρχεται έξω από το κοιμητήριο από το οποίο έγινε η κλοπή, ένα στρατιωτικό όχημα (πιθανόν ασθενοφόρο).

Από τις έρευνες προέκυψαν αναφορές για έναν Ελλαδίτη χαμηλόβαθμο στρατιωτικό, ο οποίος κλήθηκε για κατάθεση, όπως και άλλοι δυο στρατιωτικοί που συνδέονται μαζί του. Ωστόσο, από τις ερωτήσεις των αστυνομικών, οι τρεις προέβαλαν ατράνταχτο άλλοθι και φαίνεται να μην έχουν σχέση με την κλοπή των λειψάνων του τέως Προέδρου.

Το δεύτερο σενάριο που τέθηκε στο τραπέζι απογευματινής σύσκεψης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, υπό την παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, σχετίζεται με τη δράση κυκλώματος που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και αποτελείται από Ρουμάνους. Πρόσφατα είχαν προβεί σε εκταφή Αυστριακού και ζήτησαν λύτρα από τη σύζυγό του. Οι Αρχές αποτάθηκαν στην πρέσβειρα της Ρουμανίας για παροχή στοιχείων σε σχέση με την υπόθεση αυτή.

Τελέσθηκε το μνημόσυνο

Τελέσθηκε εξάλλου σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά, το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου, αλλά και πλήθος κόσμου, τίμησε τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ύστερα από τον παγκόσμιο αποτροπιασμό που προκάλεσε το άκουσμα της είδησης της ιεροσυλίας στον τάφο του.

Του μνημόσυνου προΐστατο ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ενώ επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε ο δρ. Κύπρος Νικολαΐδης.

Το τρισάγιο στο Κοιμητήριο της Κάτω Δευτεράς πραγματοποιήθηκε κανονικά, στην απουσία της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου.


http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/12/y.html#ixzz0ZVRlREi0

Δεν υπάρχουν σχόλια: