Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός παραπληροφόρησης κατά της Ελλάδας...συντονισμένη επίθεση κατά της Ελληνικής οικονομίας...!



Δυστυχώς, η οικονομία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ψυχολογία. Αυτό κάνει την οικονομία επιρρεπή σε μαζικά μέσα και φορείς που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και κατά συνέπεια επηρρεάζουν την ψυχολογία της μάζας. Ένα μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων του παγκόσμιου τύπου για την ελληνική οικονομία, με χαρακτηριστικότερο αυτό της Γαλλικής εφημερίδας "Λιμπερασιόν", αποτελεί εχθρό της οικονομικής σταθερότητας, την οποία η Ελλάδα εσπευσμένα εγκαλείται να φέρει εις πέρας. Τον τύπο ενισχύουν και οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης που έχουν αναχθεί σε πηγές δημιουργίας "κλίματος" αντί της επένδυσής τους στην έρευνα και της κοινοποίησης συγκροτημένων και τεκμηριωμένων πορισμάτων δια των ενδελεχούς επεξεργασίας πληροφοριών των απαραίτητων παραμέτρων ενός οικονομικού status.
Εν προκειμένω, οι οίκοι εξελίσσονται σε μάντεις κακών για την Ελλάδα καθώς επιδίδονται στο να αναμασούν δαφνόφυλλα και να εκσφενδονίζουν σενάρια τρόμου κλεμμένα από μυθομανείς ευρωπαίους οικονομικούς συντάκτες, οι οποίοι δε ζητούν ούτε τα ρέστα για την πνευματική κλοπή!!!
Χθες, τα σενάρια οικονομικής κατάρρευσης της χώρας μας πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας,...κάτι που πέρα από μας, διαταράσσει το μέλλον της ευρωζώνης και του ευρώ! Σε αυτό το γεγονός, τεράστιες είναι οι ευθύνες των ιθυνόντων της Ε.Ε. Τύπου Αλμούνια που με πομπή και στόμφο επισήμαιναν τον κίνδυνο της χρεωκοπίας της χώρας μας και τώρα τρέχουν να μαζέψουν τ' ασυμμάζευτα!
Κάνοντας την αυτοκριτική μας, αναλαμβάνουμε όλη την ευθύνη για τη δημοσιοοικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και προσπαθούμε να φέρουμε την οικονομία σε τάξη, επενδύοντας σε ένα οργανωμένο οικονομικό σχεδιάγραμμα το οποίο παράλληλα κοινοποιούμε προς έλεγχο στους εταίρους μας...οι οποίοι με παραδειγματική αμέλεια (ήπιος ο χαρακτηρισμός) συνεχίζουν λανθασμένα να προσθέτουν σύννεφα στον ήδη συνεφιασμένο ελληνικό ουρανό.


Υ.Γ.: Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάϊδαρος... όσο για τα γαϊδούρια...έχουν και όνομα! Για να μην θεωρείται ότι τρώμε κουτόχορτο…και μάλιστα ευρωπαϊκό!

Επίκαιρο

ΑΠΟ GREEKNATION

Δεν υπάρχουν σχόλια: