Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΝΥΤ επιβεβαιώνουν defencenet.gr: "Με το Μνημόνιο υποθήκευσαν τον ελληνικό χρυσό"!







Άλλη μία επιβεβαίωση του defencenet.gr, αυτή την φορά αναφορικά με την υποθήκευση του χρυσού της χώρας, έρχεται από τις ΗΠΑ: Όπως γράφουν (πλέον και) οι New York Times, οι 111 τόνοι χρυσού που διαθέτουμε υποθηκεύτηκαν στους ξένους δανειστές και πλέον η εξέλιξη αυτή αρκεί για να καθίσει στο εδώλιο αυτούς που το υπέγραψαν αυτό το κείμενο.
Υπενθυμίζουμε ότι είχαμε αποκαλύψει ότι το μεγαλύτερο μέρος τους χρυσσού είναι στο Βέλγιο και στο Λονδίνο και αν ψηφιζόταν και υπογραφόταν το Μνημόνιο θα μπορούσαν σε περίπτωση δυσχέρειας αποπληρωμής των τόκων να κατασχεθεί με ένα από δικαστικό έγγραφο από τους ξένους.
Οι αλήτες που υπέγραψαν κάτι τέτοιο, πόσα χρόνια πρέπει να σαπίσουν στην φυλακή, άραγε;
Ιδού και σχετική ανάλυση ου Mike “Mish” Shedlock στο Lew Rockwell: "Όντως, η Ελλάδα μοιάζει να παρέδωσε θεμελιώδη στοιχεία της εθνικής της κυριαρχίας στην ΕΕ, στην ΕΚΤ, και στο ΔΝΤ.
Ο υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος υπερασπίστηκε την συμφωνία, χαρακτηρίζοντας την ως την σημαντικότερη στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας του, τονίζοντας ότι απετράπη ένα εφιαλτικό σενάριο. Όπως είπε, χωρίς την συμφωνία, η Ελλάδα θα αντιμετώπιζε την πλήρη καταστροφή.
Η Ελλάδα όμως ήδη  αντιμετωπίζει την απόλυτη καταστροφή. Και το μόνο πράγμα που θα χειροτέρευε την κατάσταση, παραδίνοντας την χώρα στον απόλυτο έλεγχο των κλεφτών του ΔΝΤ και της τρόικας, είναι να χαθεί και ο χρυσός της.
Η τελευταία συμφωνία θα προκαλέσει ένα εφιαλτικό σενάριο υπερπληθωρισμού.
Ένας τόνος = 1.000 κιλά= 32150.746 ουγγιές troy.
Με την κάθε ουγγιά troy να κοστίζει $1.780, η συνολική αξία του ελληνικού χρυσού ανέρχεται στα $6.35 δισεκατομμύρια.
Σε σχέση με την εκτιμώμενη συνολική αξία της ελληνικής οικονομίας, που υπολογίζεται στα $290 δισ. τα έξι και κάτι δισεκατομμύρια δεν μοιάζουν με σοβαρό ποσό. Όμως έστω και τα λίγα, είναι καλύτερα από το τίποτα. Είναι ένα ποσό που μπορεί να αποτρέψει την απόλυτη απαξίωση ενός νομίσματος, αν και δεν μπορεί να αποτρέψει την μεγάλη του υποτίμηση.
Η Ελλάδα έχει ακόμη τα χρονικά περιθώρια να συνέλθει, και να απορρίψει την συμφωνία. Βάσει των όρων που υπογράφτηκαν, χρειάζεται να γίνει συνταγματική αναθεώρηση, κάτι που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν από το 2013.
Είναι ειρωνικό, το ότι η μεγαλύτερη ελπίδα για την Ελλάδα είναι η … Γερμανία. Η Γαλλία, και άλλες χώρες,  ήθελαν την επιτυχία της συμφωνίας, αλλά η Γερμανία μάλλον δεν την ήθελε, ούτε την θέλει.
Το Βερολίνο έχει βάλει κάθε είδους εμπόδιο, σε μια προσπάθεια να κάνει την Ελλάδα να στρέψει την πλάτη της στην δανειακή σύμβαση, με μόνο αποτέλεσμα, κάποιοι ανισόρροποι, όπως είναι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, να συμφωνήσουν αναφανδόν με οποιονδήποτε όρο τους έχει επιβληθεί.
Μπορεί έστω και τώρα, οι Γερμανοί να θέσουν νέα εμπόδια στην υλοποίηση της συμφωνίας, και έτσι οι Έλληνες να ξυπνήσουν επιτέλους.
Η συμφωνία της Αθήνας με τον διάβολο της τρόικας, είναι λάθος.
Ειδικά όταν αφορά στην υφαρπαγή  του ελληνικού χρυσού".
Για το θέμα έχει να πει κάτι ο Αντώνης Σαμαράς; Δεν ρωτάμε τον Γ.Παπανδρέου και τον Ε.Βενιζέλο ή ακόμα και τον Γ.Καρατζαφέρη, παρ'ότι την "έκανε" την τελευταία στιγμή μήπως και γλιτώσει το κόμμα του, γιατί θεωρούμε ότι είναι ανόητο να ρωτήσεις έναν καθ'έξιν δολοφόνο, γιατί σκοτώνει (μεταφορικά μιλάμε πάντα, έτσι;). Αλλά από τον Α.Σαμαρά που "ψηφίζει αυτά που δεν πιστεύει", όπως ο ίδιος ομολόγησε χθες, περιμένουμε μια απάντηση...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: