Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Πούτιν - Η Νέα Τάξη πραγμάτων ξαναβρίσκει τον δάσκαλο της



Η εκλογή Πούτιν στην Ρωσία και οι παγκόσμιες δονήσεις....
Γράφει ο Karl Heinz Ottinger
O Vladimir Poutin είναι ξανά Πρόεδρος στην Ρωσία. Μια νίκη που ήταν εξασφαλισμένη εξ αρχής. 

Το χειρότερο σενάριο για την Δύση και για τους Ευρωπαίους πραγματοποιήθηκε...... 
Γιατί έχουν απέναντι τους έναν ηγέτη και όχι μια μαριονέττα της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. Είναι αυτός που μπορεί να φέρει τούμπα μια κατάσταση.

Στην πολιτική, είναι τουλάχιστον ανόητο, να ψάχνεις για αγίους. Ο Vladimir δεν είναι από αυτούς αλλά το να ξαναπάρεις πίσω τον εθνικό σου πλούτο που είχε ξεπουλήσει ο Γέλτσιν δεν είναι και λίγο πράγμα. Η πορεία του προς την Προεδρία της Ρωσίας ήταν τουλάχιστον ...αξιοπερίεργη. Δημοτικός σύμβουλος Αγίας Πετρούπολης, εν συνεχεία εκλέγεται Δήμαρχος με την υποστήριξη της μαφίας αλλά την επομένη της εκλογής του κάποιοι «μαφιόζοι» κολυμπούν στον Βόλγα αφήνοντας σημείωμα «Δεν αντέχω άλλο την ζωή. Υπογραφή: ο Πεθαμένος».

Μετά γίνεται δεξί χέρι του Γέλτσιν και ο διάδοχος του. Πήρε μια χώρα από την απόλυτη πείνα και ανυποληψία και την έκανε υπερδύναμη. Αλλά όπως λέει και ο Βάρναλης «από τα τσακάλια δεν γλυτώνεις με ευχές και παρακάλια». Έτσι, ο Πούτιν με τις ...δικές του μεθόδους πήρε μια χώρα που δεν φημιζόταν ποτέ για πλεόνασμα Δημοκρατίας και την ξαναέκανε υπερδύναμη σε 10 χρονιά. Οι δε Ρώσοι …λάδωσε το έντερο τους.

Είναι ένας άνθρωπος με Kronos = Wi/Ποσειδώνας= Ερμή/Cupido= Ήλιο/Πλούτωνα= Wi/Mc= Δια/Κρόνος:

Διπλωματικό Σώμα. Η εμπλοκή του Διπλωματικού σώματος σε κάποιες ενέργειες. Πολιτικοί-δικαστές και γενικώς άτομα με ισχύ απογοητεύουν με τις πράξεις τους το κοινό που προσδοκά. Εκπρόσωπος σε μια κοινωνία. Ο Συσσιτιάρχης. Ο Ενιαίος Φορέας Έλεγχου Τροφίμων. Ο άξονας της καλής υγείας και της αρρενωπότητας. Έλεγχος της εξουσίας για την ποιότητα τροφής και υγιεινής σε στρατόπεδα, φυλακές, πανεπιστήμια κλπ. Αναπτύσσοντας και μεταλλάσσοντας την στάση απέναντι στο κοινό. Κρατικά κτήρια. Τεράστια κτήρια. Κάστρα.

Εφόσον είδαμε να κλαίει και ο Πούτιν στην Κόκκαινη πλατεία …πολλά μπορούν να γίνουν. Όμως θα πρέπει να έχουμε καλά στα υπόψη μας πως θα έχει ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και σε βάθος χρόνου από τον Νοέμβριο μπαίνει σε μια δύσκολη τριετία αφού θα έχει να αντιμετωπίσει αγανακτισμένους ….Δυτικούς.

Τώρα σχετικά με τα ζητήματα της Ελλάδας γεννιέται μια προοπτική όχι γιατί είναι Ορθόδοξος και κουραφέξαλα αλλά γιατί βλέπει συμφέροντα. Και σε συνδυασμέ με την κάθετη πτώση των ΗΠΑ από τέλη 2012 (αυτό θα είναι άλλο άρθρο) τελικά θα καταφέρει να επιβάλει τους δικούς του κανόνες του ενεργειακού παιχνιδιού.

 astrology.gr
eglimatikotita.gr/

ΠΗΓΗ: Πούτιν - Η Νέα Τάξη πραγμάτων ξαναβρίσκει τον δάσκαλο της http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/blog-post_6448.html#ixzz1oKAzcB5r

Δεν υπάρχουν σχόλια: