Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟΝ "ΕΔΩΣΕ"... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ???


Η είδηση πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Και όμως… 
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ περί κοινών ελληνοτουρκικών ερευνών πετρελαίου στο Αιγαίο. 
Μάλιστα, όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους στην Αττάλεια, το θέμα αυτό είχε συζητηθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. 
Θα περίμενε κανείς από τον επί 2,5 χρόνια «σωτήρα» της πατρίδας να εμφανιστεί και να τον κατακεραυνώσει, διαψεύδοντας ο ίδιος τον τούρκο αξιωματούχο… 
Αλλά ο πρωταγωνιστής του εθνικού ξεπουλήματος προτίμησε να εξαφανιστεί… 
Θα περιμέναμε έστω ανάλογη πρωτοβουλία να αναλάβει (αντ αυτού) ο επίδοξος διάδοχός του στον πράσινο θρόνο. 
Ο επίδοξος όμως προτίμησε κι αυτός να σιωπήσει… 
Θα περιμέναμε τέλος από το γραφείο τύπου του πράσινου θίασου ή έστω από τον εκπρόσωπο τύπου του που διετέλεσε και υπουργός εθνικής άμυνας να αρθρώσει μια κουβέντα εθνικής περηφάνιας. 
Μάτια όμως… Και από εδώ σιωπή… 

Η κλασική σιωπή των ενόχων. 
Το περιεχόμενο της μυστικής διπλωματίας του ΓΑΠ αποκαλύπτεται… 
Μαζί της αποκαλύπτεται και ο εθνικά επικίνδυνος ρόλος αυτού του ανεκδιήγητου πολιτικού… 
Και ταυτόχρονα αποκαλύπτεται και η μεγάλη συνωμοσία σιωπής από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης που συνειδητά επέλεξαν να προσπεράσουν αυτό το κορυφαίο ζήτημα ως μηδέποτε γενόμενο. 
Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου θα συνέβαινα ανάλογα περιστατικά και δε δε θα εγκαλείτο ο πρωθυπουργός της χώρας να δώσει εξηγήσεις για την εθνικά επικίνδυνη στάση του??? 
Απ όλα τούτα – και δεν είναι τα μόνα – αναδεικνύεται το πόσο σημαντική για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου είναι η ανάδειξη «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» πρόταση την οποία με σαφήνεια διατυπώσαμε ως προς τα καθήκοντα και το περιεχόμενό της. 
Δείτε σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: