Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΠΙΣΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ "ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!


Έτοιμοι να προστατέψουν ξανά τα...ανάκτορα των καπιταλιστών οι δυνάμεις κρούσης των ΚΝΑΤ!Εμπρός, συντρόφια! Όλοι μαζί να φτιάξουμε αδιαπέραστη αλυσίδα για να υπερασπίσουμε το σπίτι μας από τους προβοκάτορες!

Τον κίνδυνο να γίνουν προβοκάτσιες κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, «για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να φοβηθεί το κίνημα» επέσεισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.


Η αναφορά της στο ενδεχόμενο να υπάρξουν «γεγονότα» στο κέντρο της Αθήνας, από αποστράτους οι οποίοι, όπως είπε, καλούν άνδρες των ειδικών δυνάμεων να δώσουν το «παρών» την ημέρα της εθνικής επετείου, έγινε κατά την ομιλία της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η κυρία Παπαρήγα μίλησε περί αποστράτων και έκανε λόγο στις «ετοιμασίες» τους , αντιπαραβάλλοντας τα «τυφλά ξεσπάσματα» με την οργανωμένη δράση κατά των μέτρων που προτείνει το ΚΚΕ, «στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα πανεπιστήμια». Σημείωσε χαρακτηριστικά: « Όχι τυφλά ξεσπάσματα. Όχι στράκα στρούκες, όχι αυτά που ετοιμάζονται στις 25 Μαρτίου όπου έχουν βγει οι απόστρατοι και καλούν βατραχάνθρωπους, ΟΥΚάδες, διάφορα σώματα, να κάνουν γεγονότα στην Αθήνα. Αυτό θα είναι μια προβοκάτσια για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να φοβηθεί το κίνημα. Τη μάχη θα τη δώσουμε στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα Πανεπιστήμια».

Αξίζει να επισημανθεί ότι και ο «Ριζοσπάστης » , στο φύλλο της Πέμπτης (8.3.2012) είχε ρεπορτάζ με τίτλο «Τι ετοιμάζουν στις 25 του Μάρτη;» . Σε αυτό αναφέρεται ότι διάφορες ομάδες, όπως «ενώσεις εφέδρων», με αφορμή τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και με επίκεντρο την κεντρική παρέλαση της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, καλούν σε συγκέντρωση την ώρα της παρέλασης «με «αντιμνημονιακή» φρασεολογία, που συνοδεύεται με αντικατοχικές κορόνες και με συλλήβδην καταγγελία των πολιτικών για την «προδοσία»».
ΠΗΓΗ.


Χέρι - χέρι λοιπόν η "προλετάρια" Παπαρήγα όχι μόνο με τον Καρατζαφέρη και τους άλλους δούλους της "αστικής δημοκρατίας", αλλά και με τους Τροικανούς και λοιπούς "επιτρόπους" του ΔΝΤ!

Ποιο είναι το...κίνημα που "απειλείται" από τις λαικές αντιδράσεις, αποχαυνωμένοι και απολιθωμένοι σταλινιστές;

Μήπως η ατελείωτη μάσα στον Περισσό και τα υπόλοιπα κομματικά γραφεία;

Για μια ακόμα φορά, οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ετοιμάζονται να βάλουν τους ροπαλοφόρους τους μπροστά από την Βουλή, έτσι ώστε - σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΑΤ και τους αναρχοπρεζάκηδες - να χτυπήσουν τους Έλληνες πολίτες, που διαμαρτύρονται για την εξαθλίωση και παράδοση της χώρας στους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ;

Ραντεβού στις 25 του Μάρτη, "σύντροφοι"...!

Και για να μην ξεχνιόμαστε:


πηγη2

Δεν υπάρχουν σχόλια: