Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Της έκοψαν το επίδομα γιατί έχει...φίλο!



Βοήθημα €270 τερματίζεται, το Γρ. Ευημερίας προφητεύει στεφανώματα!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ και δεν το πιστεύαμε, μέχρι που μας έφεραν την επιστολή του Γραφείου Ευημερίας: Το Γραφείο αποφάσισε να κόψει το βοήθημα €270, που έδινε σε μια νέα γυναίκα, διαζευγμένη και μητέρα ενός παιδιού, επειδή προφητεύει ότι υπάρχει στη ζωή της ένας άντρας ο οποίος θα την παντρευτεί και θα τη συντηρεί.

Δεν είναι σαφές πόθεν προέρχεται η σιγουριά των Κοινωνικών Υπηρεσιών για τον μελλούμενο γάμο, πάντως ούτε ο άντρας, ούτε η γυναίκα, αποφάσισαν να παντρευτούν. Απλώς δοκιμάζουν τη σχέση τους και μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Ο Θεός και το Γραφείο Ευημερίας! Η επιστολή που έλαβε η γυναίκα στις 3 του μηνός, και υπογράφεται από τον προϊστάμενο του...

Γραφείου Κοινωνικών Υπηρεσιών Λευκωσίας, Λεύκο Βασιλείου, είναι απόλυτη.
Λέει τα εξής: «Λυπούμαι να σας πληροφορήσω ότι με βάση το άρθρο 7 του Περί Δημοσίων Βοηθημάτων και Υπηρεσιών Νόμου 95(1) / 2006 το δημόσιο βοήθημα που σας παραχωρείτο μέχρι τις 31/10/2010 δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί λόγω συμβίωσης σας και μελλοντικής σύναψης γάμου με άνδρα, ο οποίος ευθύνεται για τη συντήρησή σας».
Με βάση λοιπόν την εν λόγω επιστολή, εάν αυτή η γυναίκα πάλευε με τη μοναξιά της και δεν έβρισκε έναν άνδρα να σχετιστεί (με άγνωστη φυσικά τη συνέχεια, αν δηλαδή η σχέση αυτή θα εξελιχθεί σε γάμο ή αν θα διαλυθεί) δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Άρα για να μην έχουν την ίδια τύχη οι υπόλοιπες διαζευμένες γυναίκες στην Κύπρο, οι οποίες τυγχάνει να λαμβάνουν δημόσιο βοήθημα, είτε δεν πρέπει να κάνουν δεσμούς, είτε -καλύτερα- να μην σπιτώνουν τον σύντροφο τους. Εάν διαπράξουν το "μοιραίο λάθος", οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών επαγρυπνούν και με τις... μαντικές ικανότητες που διαθέτουν, θα τους παντρέψουν σώνει και καλά.

Απορημένος βέβαια ο σύντροφος της παραπονούμενης γυναίκας διερωτήθηκε χθες μιλώντας στον «Φ»: «Εγώ δεν ξέρω ακόμη εάν θα παντρευτώ την κοπέλα και ξέρουν καλύτερα από εμένα, για μένα, οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών;»...
εφ. Φιλελευθερος
Από το Ήπειρος η πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: