Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Χάσαμε μία μάχη,αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται!

Συνέλληνες,

Χάσαμε μία μάχη,αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται!

Αποδείχτηκε τελικά ότι ΔΕΝ είναι σάπιο το πολιτικό μας σύστημα.......
Σάπιος είναι ο ψευδοέλληνας!Ο αδιάφορος ψευδοέλληνας!

Ο ψευδοέλληνας που προτίμησε την αυτοκτονία από το να αντισταθεί!Ο ψευδοέλληνας που προτίμησε να πάει να πιεί καφεδάκι από το να πάει να υπερασπιστεί την πατρίδα του!
Ο προδότης της πατρίδας μας δεν είναι ο Τζέφρυ!

Είσαι ΕΣΥ που αδιαφόρησες να πάρεις το όπλο στα χέρια σου!Το μοναδικό όπλο που διαθέτεις προς στιγμήν!Είσαι ΕΣΥ που βλέπωντας την πατρίδα σου να χάνεται προτίμησες να πάς να πιείς καφεδάκι και να τα γράψεις όλα στα αρ@@@ σου!

Νομίζωντας και καλά ότι έτσι θα τους τιμωρήσεις...χαιβάνι ε χαιβάνι!Είσαι ΝΤΡΟΠΗ για τους προγόνους σου που χύσανε το αίμα τους για να πίνεις καφεδάκια στα κολωνάκια και στην αριστοτέλους!!Είσαι άξιος της μοίρας σου Προδότη ψευδοέλληνα!Να φύγεις από την Ελλάδα να πάς άλλου...να πάς να ζήσεις στις ΗΠΑ μαζί με τους ομοίους σου να ζήσεις το Αμερικάνικο όνειρο!Δεν σας θέλουμε εδώ πέρα!Κάνετε κακό στην Πατρίδα σας!Είστε πρόβατα και γίδια και κατσίκια και ζείτε μέσα σε μία στάνη και σας ταίζουν με σανό και νομίζετε ότι όλα είναι μια χαρά!Μπράβος σας Υπερασπιστές της Πατρίδας σας!Ζώα ε Ζώα!!
ΝΑΙ,αισθάνομαι αηδιασμένος,οργισμένος,προδομένος!

Η Κυριακή που μας έρχεται ίσως να είναι η τελευταία μας Κυριακή που θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε την προδοσία που μας πέρασε...

Την Κυριακή που μας έρχεται θα πρέπει να διαλέξουμε ποιοί θα θέλουμε να είναι οι Μινι-πρωθυπουργοί της χώρας μας - περιφέρειας μας!Σε 2 περιφέρειες νίκησε το Πασοκ....σε Κρήτη(άντε και καλή ανεξαρτητοποίηση) και νότιο Αιγαίο!Οι υπόλοιπες περιφέρειες ακόμα παίζουν!
Εικόνα
Είμαστε υποχρεωμένοι να διαλέξουμε ανάμεσα σε Πασοκ και ΝΔ,ανάμεσα σε "Ισραηλ,Τουρκία,ΗΠΑ",και Ρωσία!

Υπάρχει ακόμα φώς στο τούνελ προς το παρόν!Έχουμε ακόμα μία μάχη μπροστά μας και πρέπει να πολεμήσουμε με το δυνατότερο όπλο που έχουμε...ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!

Πρέπει να ηττηθεί κατά κράτος το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ!

Έστω και την τελευταία στιγμή πολλά μπορούμε να πετύχουμε!Και μην με ρωτάτε γιατί θα ψηφίσω ΝΔ...Θα ψηφίσω ΝΔ για να καταψηφίσω τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ που μας κυβερνάει!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: