Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Η εθνική στρατηγική γιά την ελληνική Γλώσσα...!



Η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. 'Aννα Διαμαντοπούλου παρουσιάζει την εθνική στρατηγική για την ελληνική Γλώσσα, που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Απόδημο Ελληνισμό.

Χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη και συνεκτική στρατηγική για την ελληνική γλώσσα, εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας. Πιστεύω ακράδαντα στη δύναμη και τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας.  Ιδιαίτερα σήμερα, σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, στη δίνη μιας πολύ μεγάλης κρίσης, η ελληνική γλώσσα μπορεί να μας δώσει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, εμπιστοσύνη σχετικά με την ταυτότητά μας και τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτουμε.

Η υπεροχή της γλώσσας μας, σε συνδυασμό με μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη προσπάθεια, μπορεί να αποφέρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Υπάρχει ευρύτατο πεδίο δράσης. Έχουμε υποχρέωση να βάλουμε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας, εργαζόμενοι με δέσμευση και αφοσίωση για την επίτευξή τους.
Σύνδεσμος στην Πηγή...
Περισσότερα: http://www.schizas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: