Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Κάποια δέντρα διώχνουν τους κλέφτες!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, δεν είναι όλα τα δέντρα στις αυλές και τα πεζοδρόμια ίδια. Μερικά είναι καλύτερα από άλλα στο να «αποθαρρύνουν» τις κλοπές και άλλες εγκληματικές συμπεριφορές. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν αμερικανοί ερευνητές, που έχουν να προσφέρουν και τις σχετικές συμβουλές κηπουρικής για μια πιο ασφαλή γειτονιά και ένα πιο προστατευτικό κήπο.
Οι ερευνητές της Υπηρεσίας Δασών στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, υπό τον Τζιόφρεϊ Ντόνοβαν, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό «Environment and Behavior» (Περιβάλλον και Συμπεριφορά), για πρώτη φορά διεθνώς προσπάθησαν να συσχετίσουν τα δέντρα στους κήπους και τους δρόμους μια πόλης με το επίπεδο εγκληματικότητας σε αυτήν. Κατέληξαν, έτσι, στο μάλλον απροσδόκητο συμπέρασμα ότι όντως μερικά είδη δέντρων και επίσης ο τρόπος που αυτά είναι φυτεμένα, μπορούν να μειώσουν ή να αυξήσουν τόσο τις κλοπές σε σπίτια και αυτοκίνητα, όσο και τις βίαιες επιθέσεις κατά ανθρώπων.
Χρησιμοποιώντας ως πεδίο έρευνας την πόλη του Πόρτλαντ, οι ερευνητές συσχέτισαν μια πληθώρα στοιχείων, όπως διαχρονικά δεδομένα εγκληματικότητας, αεροφωτογραφίες, επιτόπου επισκέψεις σε γειτονιές, στοιχεία για τα ακίνητα κ.α. Στη συνέχεια, με διάφορες στατιστικές μεθόδους, συνέκριναν διάφορες παραμέτρους (αριθμός δέντρων, είδος κλπ.) με τα κάθε είδους αδικήματα που είχαν διαπραχτεί και συμπέραναν ότι τόσο το μέγεθος του φυλλώματος των δέντρων στις αυλές και τα πεζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: