Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

"Εμβόλιο"-βιολογικό όπλο και Ουρές εθελοντών

Ουρές εθελοντών για την πειραματική δοκιμή του εμβολίου κατά της γρίπης Η1Ν1 !!!

Εκατοντάδες Αμερικανοί σε 8 πόλεις των ΗΠΑ, μπήκαν στην ουρά για τους πειραματικούς εμβολιασμούς κατά της γρίπης των χοίρων. Η Sharon Frey, που ηγείται των δοκιμών στο πανεπιστήμιο Saint Louis, δήλωσε ότι οι επιστήμονες εργάζονται μέχρι αργά τη νύχτα και τα σαββατοκύριακα προκειμένου να οργανώσουν τις μελέτες και να στρατολογήσουν τους εθελοντές.
"Τυπικά, θα χρειαζόταν έναν χρόνο για να το κάνουμε αυτό", είπε η Frey. Περίπου 2.800 άτομα θα συμμετάσχουν στις μελέτες αυτές, οι οποίες χρηματοδοτούνται από το Αμερικανικό κράτος. Το πανεπιστήμιο του Saint Louis θα δοκιμάσει το εμβόλιο σε 200 ενήλικες και 200 παιδιά (!!!!). Ταυτόχρονα, καθ οδόν βρίσκονται ξεχωριστές έρευνες από τους κατασκευαστές του εμβολίου, σε συνεργασία πάντα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Οι υπεύθυνοι του υπουργείου υγείας αναμένουν να έχουν περίπου 160 εκατομμύρια δόσεις διαθέσιμες το φθινόπωρο και οι μελέτες θα ελέγξουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και θα καθορίσουν την δοσολογία καθώς και το αν μπορεί να δίνεται ταυτόχρονα με το εμβόλιο της εποχιακής γρίπης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν διαφορετικοί συνδυασμοί από δυο διαφορετικά εμβόλια, κατασκευασμένα από τις εταιρίες Sanofi Pasteur και CSL Limited, ταυτόχρονα με ένα εμβόλιο κατά της εποχιακής γρίπης. Τα δεδομένα που θα προκύψουν, θα παραδοθούν γρήγορα για έλεγχο από την υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων. Είναι πιθανόν, η κυβέρνηση να ξεκινήσει μια καμπάνια δημόσιου εμβολιασμού πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των δοκιμών, δήλωσε η Anne Schuchat η οποία επιβλέπει τα προγράμματα εμβολιασμού στα κέντρα ελέγχου ασθενειών και πρόληψης.
Ωστόσο, οι υπεύθυνοι υγείας των ΗΠΑ ακόμη στοιχειώνονται από την καμπάνια του 1976 για τον ιό της γρίπης των χοίρων, η οποία τερματίστηκε έπειτα από αναπάντεχα μεγάλο αριθμό ασθενών που υπέφεραν από ένα παραλυτικό σύνδρομο με το όνομα Guillain-Barre.
Εκτός από το πανεπιστήμιο Saint Louis, τα υπόλοιπα σημεία δοκιμών είναι Baylor College of Medicine στο Τέξας, το παιδιατρικό νοσοκομείο στο Cincinnati, το πανεπιστήμιο Emory, το Group Health Cooperative στο Seattle, το πανεπιστήμιο της Iowa, η ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Maryland και το πανεπιστήμιο Vanderbilt.
Πηγή: Associated Press.
ANADHMOSIEYSH ΑΠΟ www.psaxtiria.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: