Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

"Κώδικας Ντα Βίντσι" Νο2 από τον Νταν Μπράουν





Ο Νταν Μπράουν έρχεται να ταράξει τα νερά για μία ακόμη φορά αφού... μεταφέρει στην Ουάσινγκτον τη συνέχεια του «Κώδικα Ντα Βίντσι». Το «Χαμένο Σύμβολο», όπως ονομάζεται το καινούργιο του βιβλίο, θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου...

και θα έχει φυσικά ως ήρωα τον καθηγητή του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκτον. Μέχρι τότε, ένα καλά στημένο παιχνίδι του μάρκετινγκ θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, τόσο των θαυμαστών όσο και των επικριτών του Μπράουν, μέσα από το Διαδίκτυο. Η υπόθεση διαδραματίζεται μέσα σε δώδεκα ώρες στην Ουάσινγκτον, ο εκδοτικός οίκος Random House όμως δεν αποκαλύπτει την παραμικρή λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά την υπόθεση και την πλοκή.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι το εξώφυλλο του βιβλίου, το οποίο θα απεικονίζει το Καπιτώλιο με μια κόκκινη σφραγίδα και ένα κλειδί στις φλόγες. Πάντως, ο εκ των εκδοτών Τζέισον Κάουφμαν δήλωσε ότι μπορεί η υπόθεση να εξελίσσεται στην Ουάσινγκτον, αλλά πρόκειται για μια Ουάσινγκτον που πολλοί λίγοι θα αναγνωρίσουν. «Οπως είναι αναμενόμενο, ο Μπράουν αποκαλύπτει έναν άγνωστο κόσμο μυστικισμού, μυστικές οργανώσεις, κρυμμένες τοποθεσίες σε μια απρόσμενη πλοκή» συμπλήρωσε ο Κάουφμαν. Ο εκδοτικός οίκος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα τυπώσει 6,5 εκατομμύρια αντίτυπα στην αγγλική γλώσσα. Εν συνεχεία θα γίνει μετάφραση του βιβλίου σε άλλες γλώσσες.

Εκείνοι που ενδιαφέρονται να μάθουν πράγματα για το «Χαμένο Σύμβολο» δεν έχουν παρά να παρακολουθούν σε καθημερινή βάση το Facebook και το Twitter. Μέσα από τις δύο ιστοσελίδες θα δίνονται στοιχεία για το βιβλίο, τα οποία όμως ο αναγνώστης θα πρέπει να ανακαλύψει λύνοντας γρίφους και παζλ. Κωδικοί, κρυμμένες απαντήσεις σε ερωτήσεις, ιστορικά γεγονότα, χάρτες, ακόμη και αφορισμοί θα δημιουργήσουν το «γρίφο» που οι επισκέπτες των δύο ιστοσελίδων θα πρέπει να λύσουν, ώστε να μάθουν πληηροφορίες προτού πάρουν στα χέρια τους το βιβλίο.

Ισως λύνοντας τους γρίφους ανακαλύψουν το περίγραμμα μέσα στο οποίο θα κινηθεί ο καθηγητής Λάνγκτον ή έστω το αντικείμενο των αναζητήσεών του. Αυτό που λένε κάποιοι, ότι η υπόθεση θα αφορά την ισχύ των Ηνωμένων Πολιτειών και πώς αυτή αποκτήθηκε, είναι απλώς ένα σενάριο. Μπορεί να υπάρχουν πολλά ακόμη, τα οποία όμως ο συγγραφέας αρνείται να μας αποκαλύψει πριν από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: