Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Ο πόλεμος στο Ιράκ έγινε για εξαλειφθούν τα "ρυπαρά έθνη" ή αλλιώς Γωγ και Μαγώγ.


Παιδιά μην με πάρετε με τις ντομάτες. Δεν το είπα εγώ αυτό. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Jacques Chirac το είπε.
Αλλά ούτε και αυτόν να γιαουρτώσετε. Δεν ήταν δική του άποψη αυτή. Του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και θρυλικού πλέον, George W. Bush ήταν.
Ας τα πάρουμε όμως λίγο τα πράγματα από την αρχή.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια άκρως μυστική τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Σιράκ, ζήτησε από τα Γαλλικά στρατεύματα να ενωθούν με τους Αμερικανούς στρατιώτες, σε μια αποστολή που είναι από τον θεό.
Τώρα, όντας εκτός προεδρικού γραφείου, ο Σιράκ αφηγείται ότι ο Αμερικανός ηγέτης απευθύνθηκε στην "κοινή τους πίστη" και του είπε: "Οι Γωγ και Μαγώγ δρουν στην μέση ανατολή.... Οι βιβλικές προφητείες εκπληρώνονται...Αυτή η αναμέτρηση είναι θέλημα θεού, ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει αυτήν την σύγκρουση για να εξαλείψει τους εχθρούς των πιστών του, πριν την έναρξη της Νέας εποχής."
Αυτό το παράξενο περιστατικό συνέβη όταν στον Λευκό Οίκο γινόταν η συνάθροιση του "συνασπισμού της πίστεως" για να εξαπολύσει την εισβολή στο Ιράκ. Ο Σιράκ λέει ότι βρέθηκε σε σύγχυση από το τηλεφώνημα του Μπους και "αναρωτήθηκε πως κάποιος θα μπορούσε να είναι τόσο επιπόλαιος και φανατικός".
Μετά το τηλεφώνημα που έγινε το 2003, ο σκεπτικός Γάλλος ηγέτης δεν συμφώνησε με το αίτημα του Μπους. Αντιθέτως, το προσωπικό του ζήτησε από τον Thomas Romer, έναν θεολόγο στο πανεπιστήμιο της Lausanne, να αναλύσει τον παράξενο ισχυρισμό. Ο καθηγητής Romer εξήγησε ότι στο βιβλίο του Ιεζεκιήλ, στην Παλαιά Διαθήκη, περιλαμβάνονται δύο κεφάλαια (38 και 39) στα οποία ο θεός μαίνεται εναντίων των Γωγ και Μαγώγ, μοχθηρές και μυστηριώδης δυνάμεις που απειλούν το Ισραήλ. Ο Ιεχωβά ορκίζεται ότι θα τους κατατροπώσει άγρια και ότι θα τους σφαγιάσει ανελέητα. Στην Καινή Διαθήκη και συγκεκριμένα στο βιβλίο της Αποκάλυψης, οι Γωγ και Μαγώγ παρουσιάζονται να συγκεντρώνουν γύρω τους έθνη με σκοπό τον πόλεμο και "φωτιά στάλθηκε από τον θεό εκ του παραδείσου και τους καταβρόχθισε".
Το 2007, ο καθηγητής Romer εξιστόρησε την παράξενη συμπεριφορά του Μπους στο περιοδικό ανασκοπήσεων του πανεπιστημίου Lausanne, το Allez Savoir. Μια γαλλόφωνη Ελβετική εφημερίδα, η Le Matin Dimanche, έγραψε ένα σαρκαστικό άρθρο με τίτλο :"Όταν ο πρόεδρος George W. Bush είδε τις προφητείες της Βίβλου να εκπληρώνονται". Παρομοίως, η Γαλλική La Liberte αστειεύτηκε με το γεγονός αυτό σε άρθρο με τον τίτλο "Μια μικρή αποκλειστικότητα που αφορά τον Μπους, τον Σιράκ, τον θεό, τους Γωγ και τους Μαγώγ". Ακολούθως, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας επιβεβαίωσε αυτό το τρελό περιστατικό σε μια εκτενή συνέντευξη που έδωσε στον Γάλλο δημοσιογράφο Jean-Claude Maurice, ο οποίος αναφέρει την ιστορία στο νέο του βιβλίο με τίτλο Si Vous le Repetez, Je Dementirai (Αν το αποκαλύψετε, εγώ θα το διαψεύσω).
Η αποκάλυψη αυτού του τηλεφωνήματος δείχνει να συμφωνεί με άλλες γνωστές πτυχές της φημησμένης Ευαγγελικής βεβαιότητας του Μπους. Για παράδειγμα, λίγους μήνες μετά από αυτό το τηλεφώνημα, ο Μπους παρευρέθηκε σε μια σύνοδο στην Αίγυπτο. Ο Παλαιστίνιος υπουργός εξωτερικών δήλωσε αργότερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος του είπε ότι ήταν "σε αποστολή από τον θεό" για να νικήσει το Ιράκ. Την ίδια ώρα, ο Λευκός Οίκος χαρακτήριζε αυτόν τον ισχυρισμό του Παλαιστίνιου πολιτικού ως "γελοία".
Πρόσφατα, το περιοδικό GQ αποκάλυψε ότι ο πρώην γ.γραμματέας άμυνας, Donald Rumsfeld, αντιστοίχιζε φράσεις από την Βίβλο με κατάλληλες φωτογραφίες του πολέμου, στις αναφορές που έδινε στον Μπους. Μια εξ αυτών έλεγε: "Φορέστε την πλήρη πανοπλία του θεού, έτσι ώστε όταν έρθει η ημέρα του κακού, να μπορείτε να κρατήσετε την θέση σας".

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: