Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Προσπάθησαν οι Εβραίοι να προκαλέσουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο ?

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΌΔΟΞΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑ την άνοιξη του 1999.

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τη Σερβία για 78 ημέρες για να αναγκάσουν το στρατό της να αποχωρήσει από την επαρχία του Κοσόβου.

Οι Σέρβοι πάλευαν τους τρομοκράτες του στρατού απελευθέρωσης Κοσόβου (KLA). Και οι ΗΠΑ δεν είχαν περισοοτερο δικαίωμα να βομβαρδισουν το Βελιγράδι από οσο το βασιλικό ναυτικό θα έπρεπε να βομβαρδίσει τη Νέα Υόρκη στον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο.

Εδώ είναι οι Εβραίοι που οδήγησαν το βομβαρδισμό της Σερβίας που προσπάθησε να σώσει Κόσοβο από τους μουσουλμάνους:

1) Αμερικανικός γραμματέας του κράτους Madeleine;;; Korbel;;; Albright, γεννημένη απο τσεχους εβραϊους γονέις

2) Αμερικανικός πρεσβευτής στα Η.Ε, Richard Holbrooke, ο οποίος άλλαξε το εβραϊκό όνομά του «Samuel Moos »

3) Και ο Εβραίος, Δαβίδ Scheffer, Albright Πρεσβευτής για τα ζητήματα πολεμικού εγκλήματος, ήταν υπερμαχος στο πόλεμο ενάντια στην ορθόδοξος-χριστιανική Σερβία και Κόσοβο.


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΣΕΡΒΊΑ-ΚΟΣΟΒΟ ήταν αντισυνταγματικός.

Το συνέδριο δεν το ενέκρινε ποτέ. Οι ΗΠΑ έκαναν εχθρό τους Σέρβους και την συμμαχος της ,Ρωσία για να δημιουργήσουν ένα δεύτερο μουσουλμανικό κράτος στα Βαλκάνια εις βάρος ορθόδοξων χριστιανικών Σέρβων.

Στις 17 Φεβρουαρίου 2008, το Κόσοβο δήλωσε την ανεξαρτησία και αναγνωρίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Πρόεδρο Bush. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Θα μπορούσε να είναι η εισαγωγή σε μια νέα ιστορία των Βαλκανίων, δηλαδή, WW ΙΙΙ.


ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΈΣΑΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ οπως η τηλεόραση, οι εφημερίδες, η ταινία, και τα περιοδικά, θα μας είχαν να πιστεψουμε ότι τα ζητήματα που περιβάλλουν τη «ανεξαρτησία Κοσόβου» είναι ένα θέμα εθνικης και δημοκρατικής ανάγκης.

Τα εβραϊκα μέσα Τύπου συνεχώς μιλούσαν για «εθνικούς Αλβανούς» και «δημοκρατία για την πλειοψηφία.»

Αλλά δεν θα διαβάσουμε πουθενά στους προκατειλημμένους τίτλους τους: « Μουσουλμάνοι έκαψαν 400 ορθόδοξες χριστιανικές εκκλησίες σε Κόσοβο» Τώρα αν και αυτό είναι Ολοκαύτωμα ο κ.Holbrooke δεν θέλει να το συζητήσει!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: