Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Πολυεθνικές σχεδιάζουν ακόμα και τη διαφυγή στελεχών αν χρεοκοπήσουμε

 Οι δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες έχουν υποχρεώσει μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις και ξένες τράπεζες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, να εκπονήσουν ακόμα και σχέδια διιαφυγής των κορυφαίων στελεχών τους στην περίπτωση μιας άτακτης χρεοκοπίας.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του iefimerida.gr, οι επικεφαλής των ομίλων αυτών έχουν πάρει σαφείς οδηγίες από το εξωτερικό που σχετίζονται όχι μόνο με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα κεφάλαια τους αλλά και με την ασφάλεια των ανθρώπων τους που εργάζονται στην Αθήνα.
Τα σχέδια έχουν εκπονηθεί με βάση προηγούμενες περιπτώσεις δραματικών οικονομικών εξελίξεων, όπως αυτές του 2001 στην Αργεντινή αλλά και πολιτικής ανωμαλίας, όπως σε χώρες που ανατράπηκαν στο παρελθόν κυβερνήσεις.
Είναι ενδεικτικό ότι ορισμένες από αυτές τις πολυεθνικές έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν ακόμα και τρόπους μετακίνησης των ανθρώπων τους με ελικόπτερα, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα σε περίπτωση ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης. Οι μνήμες της Αργεντινής άλλωστε όπου επιστρατεύθηκαν ελικόπτερα για την μετακίνηση του επικεφαλής της κυβέρνησης αλλά και των μελών του Κοινοβουλίου ώστε να προστατευτούν από την οργή του κόσμου που είχε κατακλύσει τους δρόμους του Μπουένος Άιρες είναι σχετικά πρόσφατες.
Τα σχέδια αυτά έχουν καταρτιστεί για προληπτικούς λόγους και είναι σε γνώση ελάχιστων μόνο προσώπων σε κάθε εταιρία προκειμένου να μην δημιουργηθεί αδικαιολόγητος πανικός. Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις περιλαμβάνουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια που σχετίζεται με τις εργασίες τους, τους σημαντικούς τους πελάτες, τα περιουσιακά τους στοιχεία και-κυρίως-την ασφάλεια των ανθρώπων τους. Ειδικά για το τελευταίο μάλιστα, υπάρχουν φάκελοι οι οποίοι περιλαμβάνουν ασφαλή σημεία, χρόνους κινητοποίησης του κόσμου και τόπους πρώτης μεταφοράς προσώπων προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική τους ακεραιότητα.
Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι, ανάλογα σχέδια εκπονούνται από τους επιχειρηματικούς κολοσσούς σε κάθε σημείο του πλανήτη όπου υπάρχουν υποψίες έντασης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χρειάζεται και να εφαρμοστούν, παρά μόνο σε καταστάσεις που ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο...
kanapesnews
 http://dimokratiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_4563.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: