Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Mε συνταγματική εκτροπή, ψηφοφορία παρωδία και σιωπηρή συναίνεση των κομμάτων.. εγκρίθηκε το EFSF


Συνεχίζοντας τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του "Εχω μάτια και βλέπω", του Olympia.gr και του πολύ καλού diaforos.blogspot.com, διαβάστε την συνέχεια του άρθρου και δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο ..
Εδώ και ενάμιση χρόνο σας είχαμε μιλήσει ( ΕΔΩ και ΕΔΩ ) για την αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση και το EFSF (Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας). Η δανειακή σύμβαση, η ταφόπλακα της εθνικής μας κυριαρχίας και το ΕFSF,
σας θυμίζουμε ότι δεν πέρασαν ποτέ από την Βουλή... Την σύμβαση EFSF την έχει ήδη υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου από 7/6/2010 .

Η εν λόγω σύμβαση τροποποιήθηκε ένα χρόνο μετά και υπογράφηκε από τον κ. Βενιζέλο στις 30/6/2011.
Η σύμβαση όμως αυτή έπρεπε να περάσει από την βουλή και στην συνέχεια να υπογραφεί.
Έλα όμως, που οι Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος έχουν ήδη υπογράψει την EFSF και τους απαράδεκτους όρους που απεμπολούν την εθνική κυριαρχία.. 
 
Εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία και έψαχναν για νομιμοποίηση και συνενόχους...
Ο Βενιζέλος
όπως βλέπετε και από τις εικόνες.. Τα κατάφερε τελικά και πέτυχε την ψήφιση νόμου και νομιμοποίηση του EFSF..Για να τα καλύψουν-κουκουλώσουν όλα αυτά, πέρασαν την κύρωση του EFSF, με το απίστευτο άρθρο 48 του νόμου 4021/ΦΕΚ 218 (3 Οκτ-2011)
Για την ιστορία ο νόμος και το άρθρο 48 ψηφίστικαν στις 21/9/2011 δια βοής και ΟΧΙ με ονομαστική ψηφοφορία και ΟΧΙ από 180 βουλευτές..
Ένα άρθρο που βάζει ταφόπλακα στην εθνική μας κυριαρχία ψηφίστηκε βια βοής... Δείτε τις άθλιες μεθόδευσεις, δείτε την συνταγματική εκτροπή και δείτε την χαρακτηριστική αδιαφορία και συμπαιγνία των κομμάτων της αντιπολίτευσης πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ που απλά δεν το ψήφισαν..
Για να είμαστε όμως ακριβείς, ΚΑΝΕΝΑΣ βουλευτής (ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε του ΚΚΕ), δεν μίλησε στην βουλή για τους όρους του EFSF και το αγγλικού δίκαιο που το διέπει... 
 
 
 
Και κάτι για τους βουλευτές...
Ακόμη και αν δεν το έκαναν με πρόθεση, δεν έχουν δικαίωμα να μην ξέρουν τι ψηφίζουν... 
Μας δουλεύουν όλοι τους. 
Είναι όλοι πουλημένοι;;; Θέλει λιγότερο από μια σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι.....
Κάτι τελευταίο ....χωρίς 180 ψήφους, οποιαδήποτε πατριωτική κυβέρνηση μπορεί να το διαλύσει...
Υ.Γ
Ο νόμος 4021/ΦΕΚ 218  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: