Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Έλεος! Οι Τούρκοι θεωρούν τον Πόντο τουρκικό από το 3000 π.Χ.Το τουρκικό επιστημονικό κατεστημένο προκειμένου να υπηρετεί το πολιτικό αντίστοιχό του δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να φαίνεται φαιδρό και ασόβαρο.


Το νέο κρούσμα επιστημονικής φαιδρότητας το χρεώνεται ο καθηγητής Ντεμίρ Νεκατί, ο οποίος υποστηρίζει ότι η αρχαία Οινόη του Εύξεινου Πόντου δεν ήταν ποτέ ελληνική!

Σύμφωνα με τον Τούρκο «καθηγητή», υπάρχει μια τάση στην Τουρκία, όλα τα μη εξηγήσιμα στην γλώσσα τους τοπωνύμια να αποδίδονται σε ελληνικές ή αρμενικές ρίζες.

«Αυτό είναι λάθος», λέει ο φωστήρας της επιστήμης, «αφού η Οινόη είναι μια πανάρχαια τουρκική πατρίδα, εδώ και 5.000 χρόνια»!!!

Τώρα πως οι Τούρκοι βρέθηκαν στον Εύξεινο Πόντο την 3η χιλιετία π.Χ. είναι ένα χωροχρονικό παράδοξο το οποίο οι Τούρκοι επιστήμονες θα μας εξηγήσουν κάποτε με κάποια θεωρία της "ασχετικότητας".

Παρόλα αυτά ο Τούρκος καθηγητής συνεχίζει απτόητος λέγοντας το εξής απίστευτο «Φαίνεται ότι τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια πριν, οι Τούρκοι κυριάρχησαν στην περιοχή.

Η κυρίαρχη κουλτούρα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας για τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια ήταν η τουρκική», αναφέρει, στηρίζοντας την άποψή, ότι το τοπωνύμιο Οινόη προέρχεται από του Ούννους, ξεχνώντας ότι ούτε κατ’ όνομα υπήρχαν την 3η χιλιετία π.Χ. ούτε φυσικά υπήρξαν ποτέ Τούρκοι!

Οι Ούννοι ήταν ένα βάρβαρο φύλο ,το οποίο εμφανίστηκε στο προσκήνιο της Ιστορίας τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες και ήρθε σε επαφή με τον ελληνορωμαϊκό κόσμο μόλις τον 3ο αιώνα μ.Χ. και φυσικά ο χώρος διαμονής τους πριν από αυτό ήταν μεταξύ Ουραλίων και Μογγολικών οροπεδίων.

Είπαμε η Νεα Τάξη Πραγμάτων θέλει να ξαναγράψει την ιστορία αλλά θα πρέπει να περιμένει λίγο να φύγουν οι δικές μας γενιές πριν το κάνουν αυτό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: