Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ! «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ 3ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!»


"Ο Γίγαντας της Πολιτικής Ηθικής"

«Χίλιες και Μια Νύχτες», «Χίλιες και Μία Γνώμες» από τον Γίγαντα της Αριστεράς Α. Τσίπρα. Από το περήφανο «Διαγράφουμε Μονομερώς το Απεχθές Χρέος στους Τοκογλύφους της Τρόικας», στο πλήρως προδοτικό «Θα πληρώσουμε πλήρως το χρέος μας, με 3ετή Αναστολή!!», το οποίο δήλωσε ο Γίγαντας αυτός στο Extra3 χθές το βράδυ.
Εξήγηση? Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δανειστεί 7.000.000 ευρώ από την ΕΘΝΙΚΗ και 200.000 ευρώ από την ΑLPHA Bank, με εγγύηση της μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις του....
κόμματός του –δηλ. με χρήματα του αργοπεθαίνοντος Έλληνα- κι επιπλέον έλαβε χθές και 350.000 ευρώ κρατική επιχορήγηση!, δηλ. και πάλι χρήματα του συνταξιούχου των 300 ευρώ….
Δανείστηκε ο Τσίπρας 7.600.000 ευρώ από τα Τραπεζικά δολοφονικά όργανα του Διεθνούς Καπιταλιστικού Κεφαλαίου και της Τρόικας, για ποίον λόγο? Μα, για να ασκήσει προεκλογική προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου για να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό, ότι δήθεν πολεμά την Τρόικα, τα όργανα και οι τραπεζικοί πράκτορες της οποίας τον χρηματοδοτούν. "Οι μάσκες έπεσαν..."
Άλλος ένας Δούρειος Ίππος της Τρόικας αποκαλύφθηκε, μετά τους «μεγαλοκαθηγητάδες» της Τροικανής τηλεόρασης, τους οποίους έχω αποκαλύψει από πέρυσι. ΣΥΡΙΖΑ, το Αριστερό ΛΑ.Ο.Σ.
Τσίπρα, στην Δημοκρατία ισχύει η αρχή της Ισότητας και των Ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες στην άσκηση των πολιτικών δικαιωμάτων των. Την αρχή αυτή, εσύ την βιάζεις βίαια και κατάφωρα, με τον παραπάνω ανήθικο – κι ίσως και παράνομο- δανεισμό σου (η υπόθεση ερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέα), διότι δημιουργείς συνθήκες ανίσου ανταγωνισμού υπέρ σου, στην άσκηση του πολιτικού μας δικαιώματος του «εκλέγεσθαι», δεδομένου ότι δεν μπορούμε εμείς- με μηδενικά έσοδα-να ανταγωνισθούμε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ με τα 7.600.000 ανήθικα –τουλάχιστον – δανειακά και τόσα άλλα κρυφά «μαγκούφια».
Και κάτι τελευταίο: ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΣ στην ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ? Θα ψηφίσετε εσείς στον Σύριζα την συνέχιση της ποινικής διαδικασίας? (αν και δεν γλυτώνετε με τίποτα). Πως κάθεσαι και μισθοδοτείσαι από μια Βουλή που έχει εκχωρήσει παράνομα –με τα δικά σου λόγια- της Εθνική Κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις της Τρόικας? Γιατί δεν λές ευθαρσώς ότι αυτό νομικά είναι ο ορισμός της Εσχάτης Προδοσίας? Γιατί, αντίθετα και υποκριτικά, δήλωσες προ ημερών στην τηλεόραση (στην ΝΕΤ νομίζω) ότι δεν θεωρείς ότι η Κυβέρνηση είναι Προδοτική?
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ και ΕΦΑΝΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΕΧΘΗΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ!
Γι αυτό Τσίπρα, είσαι κι εσύ ύποπτος για Εσχάτη Προδοσία στην μήνυσή μου. Και σου θυμίζω: Η υπόθεση αυτή θα τελειώσει αναγκαστικά με ΔΙΚΗ στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ελπίζω πολύ σύντομα).

Δημ. Αντωνίου, Πρ. «Ελπίδας Πολιτείας»

http://zoidosia.blogspot.com/2

Δεν υπάρχουν σχόλια: