Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Οργανωμένη επίθεση Τουρκίας, Αιγύπτου, Σκοπίων σε εθνικά θέματαΟργανωμένη επίθεση Τουρκίας, Αιγύπτου, Σκοπίων σε εθνικά θέματα

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Όλη την ημέρα σήμερα φθάνουν πληροφορίες στην Αθήνα από την Άγκυρα, το Κάιρο και τα Σκόπια ότι οι δηλώσεις Παπανδρέου το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή προκάλεσαν ήδη τις εξής αντιδράσεις στις γειτονικές μας χώρες:

  1. Η δήλωση Παπανδρέου ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει σε έρευνες για το φυσικό αέριο νότια της Κρήτης, προκάλεσε άμεση παρασκηνιακή αντίδραση της Τουρκίας και της Αιγύπτου.

Τα «γεράκια» της Άγκυρας ανεπίσημα αλλά κατηγορηματικά ειδοποίησαν την ελληνική πλευρά μέσα από τους διαύλους της μυστικής διπλωματίας να μην προχωρήσει στην παραμικρή κίνηση νότια της Κρήτης γιατί υπάρχει πρόβλημα με την τουρκική ΑΟΖ που περιλαμβάνει και το... Καστελόριζο.

2. Ακριβώς ίδια αντίδραση υπήρξε από την Αίγυπτο με το επιχείρημα ότι οι ελληνικές έρευνες δεν μπορούν να γίνουν σε μία περιοχή όπου δεν υπάρχει καθορισμένη η ελληνική ΑΟΖ και που πάντως αυτή η περιοχή μπορεί να ανήκει και στην Αίγυπτο.

3. Η δήλωση Παπανδρέου ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρξει και λύση στο όνομα των Σκοπίων προκάλεσε άμεση αντίδραση της σκοπιανής κυβέρνησης που άρχισε σήμερα κιόλας τις πιέσεις σε ΟΗΕ, ΗΠΑ και διεθνή κέντρα για επισημοποίηση της ονομασίας Μακεδονία των Σκοπίων.

4. Οι κινήσεις αυτές δείχνουν προς το παρόν να έχουν αιφνιδιάσει τις ελληνικές αρχές, καθώς οι υπηρεσίες του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών προσπαθούν από το πρωί να αντιληφθούν το μέγεθος των αντιδράσεων των τριών γειτονικών κρατών για να ενημερώσουν σχετικά τη νέα κυβέρνηση.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: