Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...


ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ...
Η στρατηγική της κυβέρνησης Ομπάμα για την επανεκλογή του είναι να ξεκινήσει πολέμους, αλλά αν οι ΗΠΑ πρόκειται να «επιτεθούν στο Ιράν», «θα καταλήξουμε σε ένα Γ ' Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει στο Press TV πολιτικός αναλυτής.
 
Ο Edward Spannaus, εκδότης του εβδομαδιαίου ειδησεογραφικού περιοδικού με έδρα τις ΗΠΑ ‘Executive Intelligence Review’ (ΕΙΡ), δήλωσε στο κανάλι από την Ουάσιγκτον το Σάββατο ότι «εκείνοι που καθοδηγούν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σαν μαριονέτα, οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα, θέλουν τον πόλεμο."
"Το Ιράν, φυσικά, είναι στην κορυφή της λίστας τώρα," τόνισε και είπε: "Μπορεί να ξεκινήσει με μια επίθεση στο Ιράν, αλλά θα καταλήξει σε ένα γενικό παγκόσμιο πόλεμο."
"Τόσο πολύ επικίνδυνη είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Και ο Ομπάμα – καθόσον γνωρίζουμε - έχει κάνει ό, τι ο Μπους [πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ] και ο Τσένι [αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υπό Μπους] έκανε, και είναι πιθανό να ... να μας μπλέξει όλους στο Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε.
Σε μια πιθανή στρατιωτική δράση από την Δυτική στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ εναντίον της Συρίας, είπε ότι ένα τέτοιο μέτρο θα λειτουργήσει ως προηγούμενο παρόμοιο σύστημα εναντίον άλλων χωρών. «Η Συρία είναι πολύ ψηλά στην λίστα».
Τα σχόλιά του έρχονται στον απόηχο της τελευταίας αντι-Ιρανικής διαφημιστικής εκστρατείας από την Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ, στην οποία το δίδυμο για άλλη μια φορά απείλησε την Τεχεράνη με την «επιλογή» μιας στρατιωτικής επίθεσης, με βάση τον ισχυρισμό τους ότι το πυρηνικό έργο του Ιράν μπορεί να αποτελείται από μια μυστική στρατιωτική τακτική.
Το Ιράν, ωστόσο, έχει επίμονα υποστηρίξει ότι έχει το δικαίωμα να αναπτύξει και να αποκτήσει πυρηνική τεχνολογία για ειρηνικούς σκοπούς, όπως μέλος που έχει υπογράψει τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων (NPT) και από πολύ καιρό μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: