Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Airdrop, Νερό από τον Αέρα
1
Ένας Αυστραλός σχεδιαστής νίκησε 500 εφευρέτες και κέρδισε ένα διεθνές βραβείο 10.000 δολαρίων, για την συσκευή του εμπνευσμένη από το σκαθάρι, η οποία μπορεί να εξάγει νερό ακόμη και από την πιο ξερή έρημο στον κόσμο ! Ενώ οι ξηρασίες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αυξάνονται και να γίνονται όλο και χειρότερες, μία συσκευή που κυριολεκτικά τραβάει νερό από τον αέρα θα έχει σημαντικές παγκόσμιες εφαρμογές.
Ο Edward Linacre 27 ετών κέρδισε το παγκόσμιο βραβείο James Dyson. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου τεχνολογίας του Swinburne στην Melbourne και ήθελε να λύσει το πρόβλημα ξηρασίας που αντιμετώπιζαν οι αγρότες σε ορισμένες περιοχές της Αυστραλίας. Η έλλειψη βροχής κατέληξε σε ξερή γη κατεστραμμένη, νεκρές σοδειές και χρέη προς τις τράπεζες. Φυσικά και αυτοκτονίες αγροτών.
Η λύση που κατασκεύασε το Airdrop, μαζεύει 11,5 milliliters (χιλιοστά του λίτρου) νερό από κάθε κυβικό μέτρο αέρα στις πιο ξηρές ερήμους του πλανήτη, όπως η έρημος Negev στο Ισραήλ. Ένα μικρό πρωτότυπο που έφτιαξε στο σπίτι των γονιών του παρήγαγε ένα λίτρο νερό την ημέρα. Αλλά οι περαιτέρω βελτιώσεις του σχεδίου στην εμπορική τους μορφή θα μαζεύουν πολύ μεγαλύτερες ποσότητες νερού.
Αντί να χρησιμοποιεί πολύπλοκες, ενεργοβόρες μεθόδους όπως η αφαλάτωση η γεωτρήσεις και να καταστρέφει τον υδροφόρο ορίζοντα όπως κάνουμε εμείς στην χώρα μας. Η πηγή του Airdrop είναι υπερπλούσια, ο ΑΕΡΑΣ !
Δίνει το νερό στις ρίζες των φυτών, σπρώχνοντας τον αέρα σε ένα δίκτυο υπόγειων σωλήνων κρυώνοντας τον έως ότου συμπυκνωθεί η υγρασία σε νερό. Το νερό κατόπιν αντλείται στις ρίζες των φυτών, που όπως λέει ο Linacre είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος ποτίσματος. Έκανα πολλά πρωτότυπα στην αυλή του πατρικού μου σπιτιού λέει ο Linacre, αλλά τώρα με τα $10.000 θα φτιάξει κάτι μεγαλύτερο ως αγροτικό πρωτότυπο.
3.1
Ο Linacre εμπνεύστηκε από το σκαθάρι της ερήμου της Ναμίμπια. Επιζεί σε περιοχή που βρέχει μόνο 1,3 εκατοστά τον χρόνο σε βροχή. Καταναλώνει την δροσιά που συλλέγει κατά την διάρκεια της νύχτας με κλίση του σώματος του σε γωνία 45 μοιρών με το υδροφιλικό δέρμα της πλάτης του. Η Βιομίμηση είναι ένα ισχυρό όπλο στο οπλοστάσιο του μηχανικού, είπε ο James Dyson που έδωσε το βραβείο στον Linacre. Διαλέξαμε το σχέδιο του Edward γιατί είναι πολύ καλό και μια λύση για κάτι που έχει γίνει πρόβλημα.
Ο Linacre βρίσκεται σε συνεννοήσεις με τον δικηγόρο του επί των πατεντών για να προστατέψει την εφεύρεση του και κατόπιν θα μπεί στον μακρύ δρόμο της εμποριοποιήσεως του προϊόντος του. Πιστεύει ότι σε δύο χρόνια θα είναι εμπορικά διαθέσιμο.
«Το πιο σπουδαίο πράγμα για μένα» δήλωσε «είναι να βοηθήσω, όχι το κέρδος» ! Η συσκευή μου είπε είναι χαμηλής τεχνολογίας και μπορούν να της κάνουν σέρβις οι αγρότες. Παίρνει ισχύ από το Ηλιακό πάνελ.
Βλέπετε πόσο απλές λύσεις υπάρχουν? Το κόστος της αναπτύξεως της είναι πολύ χαμηλό καμιά τριανταριά Καπουτσίνο !!! Ο εκφυλισμός του Έλληνα, είναι πλέον, επικίνδυνα απελπιστικός και καθόλου ευοίωνος, για το μέλλον της Ελλάδας. Κάποτε είχαμε τα πιο καλά μυαλά στον πλανήτη και λόγω DNA. Μπορώ να δεχτώ ότι το μυαλό των Ελλήνων κόλλησε, λίγο από τα μπουζούκια,  λίγο από την θρησκεία, λίγο από την πολιτική, το ποδόσφαιρο. Έδωσε και την χαριστική βολή η Γλουτένη του σιταριού, μετά το 1928 που επεβλήθη στην Ελλάδα, αντί της σωστής Ζειάς.
…. Το χάσαμε το DNA πατριώτη. !!!
2
3ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: